AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

«Δώσαμε αγώνες να είμαστε ελεύθεροι και τώρα τους λες τι βρακί φοράς»

[ad_1]

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης εμφανίστηκε στην εκπομπή EQ του Action 24 και μίλησε στην Έλενα Παπαβασιλείου για τη ζωή του και την καριέρα του.

«Δεν με βολεύει τόσο η μεγάλη δέσμευση, δεν την αντέχω. Η επικοινωνία μου φαίνεται ο τρόπος για να υπάρχει μία σχέση. Η ουσία για τον γάμο θα ήταν ένα παιδί και ένα κοινωνικό νταραβέρι. Πιο πολύ σκέφτονται αυτά παρά το “θέλω να γεράσω μαζί σου; Να περάσουμε τη ζωή παρέα;”. Αυτό δεν έχει να κάνει με καμία ταμπέλα» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός κατόπιν σχετικής ερώτησης.

«Όλοι γνωρίζουν ότι βρίσκομαι σε μία σχέση με την Υρώ (σ.σ. Λούπη) και είμαστε μία χαρά, αλλά μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα θα βγούμε μαζί, αλλά στο Instagam δεν θα δεις να ανεβάζω φωτογραφία ότι κάνουμε μπάνιο ή φτύσαμε παρέα» συμπλήρωσε ενώ τόνισε πως: «αν σκεφτείς ότι δώσαμε αγώνες για να είμαστε ελεύθεροι και να μην έχουμε ρουφιάνους, και τώρα εσύ τους λες όχι μόνο τα φρονήματά σου αλλά και τι βρακί φοράς, πώς το φοράς και καμιά φορά και αν δεν το φοράς. Έχουμε πρόβλημα σοβαρό».

«Προτιμώ χωρίς παιδιά, για να μην έχουν όλο αυτό το πράγμα. Δε μ’ αρέσει η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Eίναι ένας μονόδρομος που θα πάει εκεί που είναι να πάει. Όταν θα είμαστε ξανά στις σπηλιές, να κάνουμε παιδιά» πρόσθεσε ο Σ. Καλυβάτσης ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον χαμό του Αντώνη Παραρά λέγοντας ότι «με τον Αντώνη Παραρά γνωριζόμασταν από πολύ πιο μικροί. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και κάποια στιγμή ήταν η δουλειά μας, και των δυο. Με επηρέασε ιδιαιτέρως η απώλειά του, γιατί πραγματικά ήταν ένας πολύ καλός φίλος, ένας άνθρωπος που εμπιστευόμουν. Είχε πολλά να πει και να προσφέρει, αλλά έγινε έτσι όπως έγινε όλη αυτή η κατάσταση και επειδή ήταν και το ξεκίνημα στην τηλεόραση, από τον τρόπο και τη συμπεριφορά των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμασταν τότε, που ήμασταν στη Θεσσαλονίκη, όλο αυτό που συνέβη από τον θάνατο και μετά με βοήθησε πάρα πολύ, για να συνειδητοποιήσω ότι δεν τους απασχολεί».

«Δηλαδή είμαστε και εμείς “προϊόντα”, που όσο κάνουν την δουλειά τους κάνουν τη δουλειά τους. Αν τυχόν για κάποιους λόγους ανακαλύψουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με εμάς, ποσώς τους ενδιαφέρει. Μέχρι την ώρα, όμως, που μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους ακούς τα καλύτερα, σε έχουν στον αφρό και πολλά άλλα τέτοια, τα οποία χάνονται μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Όλοι είναι εντελώς αναλώσιμοι και όποιος νομίζει κάτι διαφορετικό είναι πολύ γελασμένος. Αυτό πραγματικά με βοήθησε να καταλάβω και να κρατήσω μια τέτοια απόσταση, ώστε να μην με ενοχλεί τίποτα από όλα αυτά τα πράγματα και να μην με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.


[ad_2]

Source link

Related posts

Πρώην υπάλληλος εισέβαλε σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα και σκότωσε τρεις συναδέλφους του

Τεντόγλου και Πετρούνιας έβαλαν τα χακί

Τι σημαίνει το όνομά σου; (μέρος Α)

Αφήστε ένα σχόλιο