AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Εικόνες-ντοκουμέντο από το Μεσολόγγι: Η στιγμή που ο 31χρονος έχει μπει στο όχημα του κρεοπώλη (βίντεο)

[ad_1]

Εικόνες-ντοκουμέντο από το Μεσολόγγι: Η στιγμή που ο 31χρονος έχει μπει στο όχημα του κρεοπώλη (βίντεο)


Νέα οπτικά ντοκουμέντα βλέπουν το φως από το βράδυ της δολοφονίας του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Νέα ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όταν ο κρεοπώλης παρέλαβε τον 31χρονο Μπάμπη από το σπίτι του στο Μεσολόγγι.

Στις εικόνες που παρουσιάστηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αποτυπώνεται η στιγμή που ο 31χρονος έχει μπει στο όχημα του 50χρονου, για να πάνε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το πλάνο κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας κοντά στο σπίτι του Μπάμπη και η ώρα που επιβιβάστηκε στο όχημα ήταν 20:33.

Περίπου μία ώρα αργότερα, στις 21:28 άλλη κάμερα ασφαλείας «πιάνει» το όχημα του 50χρονου να κινείται στην περιοχή όπου διαμένει, αλλά αντί να πάρει τη στροφή που οδηγεί στο σπίτι του, αυτός πάει από την αντίθετη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ πλησιάζει στο σπίτι και πρέπει να στρίψει δεξιά, εκείνος πηγαίνει αριστερά προς τη θάλασσα.

Κατά την επιστροφή του στο ίδιο σημείο, κάποια ώρα αργότερα, πηγαίνει και πάλι προς τη λάθος κατεύθυνση για να επισκεφτεί το μίνι μάρκετ απ΄όπου και κατεγράφη να παραλαμβάνει χαρτί κουζίνας.

Σημειώνεται πως από τα έως τώρα συλλεχθέντα στοιχεία έχει αποδειχθεί πως εκείνο το βράδυ ήταν ο 50χρονος εκείνος που ζήτησε στον Μπάμπη να συναντηθούν και όχι το αντίθετο, όπως ισχυρίζεται ακόμα ο κατηγορούμενος.

Πού επικεντρώνεται η έρευνα στο Μεσολόγγι
Όσον αφορά στην έρευνα στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος, οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στον εντοπισμό του κινητού του θύματος αλλά και στην καραμπίνα του, που κρίνεται ότι μπορεί να χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του.

Ειδικό κλιμάκιο του στρατού, με μηχάνημα εντοπισμού μετάλλων, βρίσκεται στο σημείο και κάνει προσπάθεια για να βρεθεί το όπλο.

Παράλληλα, εάν εντοπιστεί, το κινητό πιστεύεται ότι κρύβει σημαντικές πληροφορίες. Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης είπε πως ο 31χρονος είχε ανοιχτή μία διαδικτυακή εφαρμογή και φαίνεται να κατέγραφε τη συνομιλία του με τον κρεοπώλη, γεγονός που δείχνει ότι μπορεί να φοβόταν αυτή τη συνάντηση.


[ad_2]

Related posts

Εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε ο Δήμος Μεσολογγίου (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Έναρξη Εορτών Εξόδου στη Διέξοδο, Κέντρο Λόγου και Τέχνης (βίντεο)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο