AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Ελλάδα: Οι Ευέλπιδες τραγουδούν το “Μακεδονία Ξακουστή” και προκαλούν ρίγη συγκίνησης [vid] | Ειδησεις

[ad_1]

Με περηφάνεια και καμάρι συμμετείχαν οι Ευέλπιδες στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου με το τραγούδι τους.

Τα μέλη της Σχολής Ευελπίδων απέτισαν φόρο τιμής στον ήρωα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Παύλο Μελά.

Στη συνέχεια τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» και προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης στον κόσμο που τους καταχειροκρότησε.

Μεγαλειώδης εορτασμός της εθνικής επετείου – Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών

Η επέτειος του ιστορικού “Όχι” στην Ιταλία τιμήθηκε πλατιά από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, με την ενεργητική συμμετοχή της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της πατρίδας μας.

«Σήμερα, επέτειο του ηρωικού “ΟΧΙ”, τιμάμε όσους πολέμησαν και θυσιάστηκαν στο έπος του ’40 για την ελευθερία μας και αναλογιζόμαστε το χρέος μας απέναντί τους. Οι Ένοπλες Δυνάμεις, εμπνεόμενες από το πνεύμα που συνήγειρε τους Έλληνες στις αποφασιστικές στιγμές της ιστορίας μας, υπερασπίζονται τα αδιαπραγμάτευτα δικαιώματά μας. Στο ταραγμένο και ρευστό διεθνές περιβάλλον που ζούμε, η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα εθνικά της δίκαια και να παραμένει πυλώνας σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή μας», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Τις εντυπώσεις στην παρέλαση έκλεψαν οι ασκήσεις ακριβείας, οι θεαματικοί και επικίνδυνοι ελιγμοί που έκανε πάνω από τον χώρο της παρέλασης με το μαχητικό F 16 Block52+ ο κυβερνήτης του, σμηναγός Χρήστος Πάρις Χαρίτος, μέλος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων “ΖΕΥΣ”, όπως και το μήνυμα που έστειλε.

[ad_2]

Source link

Related posts

Καιρός 28/03/2024: Σε εξέλιξη ένα έντονο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης | Ειδησεις

Οδηγίες της ΕΛΑΣ, εμπνευσμένες από το viral μπαράκι «Scorpios – ΠΑΜ» [vid] | Ειδησεις

ΕΚΠΑ: Οι εξετάσεις διενεργούνται με επιτυχία – Σε αναστολή υπάλληλος που είχε εμπλοκή στο σαμποτάζ | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο