AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Ενημερωτικές συναντήσεις για την πρόληψη της βίας στο Εσπερινό Γυμνάσιο – Γενικό Λύκειο Αγρινίου

[ad_1]

Τη Δευτέρα 5 & την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 είχαμε τη χαρά να πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας, το Εσπερινό Γυμνάσιο – Γενικό Λύκειο Αγρινίου, ενημερωτικές συναντήσεις για την πρόληψη της βίας στο πλαίσιο της οικογένειας και την παραβατικότητα των ανηλίκων. Πρώτη ομιλήτρια ήταν η κυρία Δήμητρα Ανδρεοπούλου προϊσταμένη του τμήματος ενδοοικογενιακής βίας του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου. Την επόμενη μέρα ακολούθησε ενημέρωση από την κυρία Ευτυχία Μανιάκη Επιμελήτρια Σωφρονιστικού Τμήματος Ανηλίκων στο Αγρίνιο. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του σχολείου μας.

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό συμμετείχαν ενεργά στα θέματα που συζητήθηκαν καθώς ήταν απόλυτα επίκαιρα και εναρμονισμένα με τους προβληματισμούς της εποχής μας. Ακολούθησε μικρή συνεστίαση με ανταλλαγή απόψεων στο γνώριμο ζεστό κλίμα του σχολείου μας!

Ευχαριστούμε θερμά τις ομιλήτριες που παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις τους βρήκαν χρόνο να επισκεφθούν το σχολείο μας καθώς και την κοινωνική λειτουργό  μας, κα Πολυξένη Παπαναστασίου για την άψογη διοργάνωση των δράσεων!

Related posts

Αιτωλικό: Οδηγός Ι.Χ. παρέσυρε δικυκλιστή και τον εγκατέλειψε

aitoloakarnanianews

Πότε ανοίγει το Τριώδιο 2024

aitoloakarnanianews

Ο καιρός στην Αιτωλοακαρνανία μέχρι την Κυριακή

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο