AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Εσπίριτο Σάντο: «Η Νότιγχαμ πρέπει να επικεντρωθεί στην πραγματικότητα, βρισκόμαστε στη ζώνη του υποβιβασμού»


Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να επικεντρωθεί στην πραγματικότητα, καθώς βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού της Premier League.

Με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού της Premier League και συγκεκριμένα στη 18η θέση με 21 βαθμούς, ο προπονητής της ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, τόνισε πως θα πρέπει να επικεντρωθούν στην πραγματικότητα, καθώς βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

«Είναι σημαντικό τώρα που γνωρίζουμε την πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι είχαμε 25 βαθμούς και τώρα έχουμε 21», είπε αρχικά ο Εσπίριτο Σάντο και πρόσθεσε: «Η δουλειά μας είναι ξεκάθαρη από την πρώτη μέρα να προετοιμάσουμε την ομάδα μας. Η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε στη ζώνη του υποβιβασμού. Ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε αν είναι δίκαιο ή άδικο;

Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι στον αγωνιστικό χώρο. Να ξεχάσουμε τα πάντα και να επικεντρωθούμε στο καθήκον μας για να βγούμε από την κατάσταση. Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση και να πάρουμε βαθμούς στο γήπεδο».

Υπενθυμίζουμε πως στη Φόρεστ επιβλήθηκε τιμωρία αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών και στη συνέχεια άσκησε έφεση κατά της αφαίρεσης των τεσσάρων βαθμών που την έριξαν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Εσπίριτο Σάντο τόνισε πως αφήνει τα θέματα εκτός γηπέδου στην ιεραρχία του συλλόγου και ενδιαφέρεται μόνο για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας για την 30η αγωνιστική της Premier League: «Το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο, ξεχάστε το παρελθόν και επικεντρωθείτε μόνο σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, που είναι να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι να πάμε για να πάρουμε βαθμούς στο γήπεδο».

Source link

Related posts

Γκουαρδιόλα – Μαν. Σίτι: «Πονοκέφαλος» για το γήπεδο στην Ελβετία

ΠΑΟΚ: Φουλ της τακτικής ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Aυτός είναι ο αρχηγός ομάδας της Premier League που προβλέπει ότι ο Δικέφαλος θα κατακτήσει το Conference League

Αφήστε ένα σχόλιο