AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ζάλγκιρις: Ο Γιανκούνας εξήγησε για ποιον λόγο στηρίχθηκε ο Μακσβίτις

[ad_1]

Ο Παούλιους Γιανκούνας, νυν GM της Ζάλγκιρις και επί σειρά ετών «πιστός στρατιώτης» της, πήρε θέση και εξήγησε για ποιον λόγο στηρίχθηκε ο Κάζις Μακσβίτις.

Η ομάδα του Κάουνας αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να στηρίξει τελικά τον προπονητή της ομάδας. Αν και είχαν κυκλοφορήσει έντονα τα σενάρια για αντικατάσταση του Μακσβίτις με τον Αντρέα Τρινκιέρι, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και ο Παούλιους Γιανκούνας εξήγησε τους λόγους που στηρίχθηκε ο προπονητής της ομάδας.

«Η συζήτηση με τους παίκτες δεν άλλαξε τα σχέδια της διοίκησης. Είχαμε μια κουβέντα πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και η ομάδα φαινόταν διαφορετική μετά. Είχαμε μια συζήτηση με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο χθες και είπαν ότι είναι υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα και τον τρόπο που παίζει η ομάδα. Το μήνυμα είναι ότι στηρίζουμε πλήρως τον προπονητή Κάζις Μακσβίτις. Υπήρξαν κάποιες απόψεις για το τι πρέπει να κάνουμε και θέλουμε να πούμε ότι στηρίζουμε πλήρως τον προπονητή» ήταν τα λόγια του Γιανκούνας ο οποίος συνέχισε.

«Μιλάμε πάντα με παίκτες, παράγοντες, προπονητές. Όταν μια ομάδα δεν παίζει συμφωνα με τις δυνατότητές της είναι λογικό να συζητάμε με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Οι παίκτες είπαν ότι ήταν δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα κατάσταση. Εντόπισαν που είναι το πρόβλημα και υποστήριξαν ότι οι προσπάθειές τους δεν ήταν αρκετές. Ένιωθαν ότι μπορούσαν να κάνουν περισσότερα. Aισθάνονται ότι η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι καλή και ότι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό».

Και κατέληξε; «Όπως όλοι, ο προπονητής καταλαβαίνει ότι η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι καλή όσον αφορά τα αποτελέσματα και το παιχνίδι της ομάδας. Είναι φυσικό να νιώθει την πίεση. Οι παίκτες νιώθουν επίσης την πίεση. Η πίεση πρέπει να μειωθεί μετά τις συζητήσεις και τις αναλύσεις που κάναμε και όλοι θα πρέπει να συνεργαστούν για να προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.»

[ad_2]

Source link

Related posts

Error 404 | gazzetta.gr

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Ο «master» της διαδρομής, Νίκος Πολιάς και το απλησίαστο ρεκόρ

Πάπου Γκόμες: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, κινδυνεύει με δυο χρόνια αποκλεισμό!

Αφήστε ένα σχόλιο