AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Το Pornhub ξέρει τι έβλεπαν οι Έλληνες το 2023

[ad_1]

Μετά το Spotify και το Google, τη δική του ιδιαίτερη ανασκόπηση της χρονιάς έδωσε στη δημοσιότητα και το Pornhub, διαφωτίζοντάς μας σχετικά με το πορνό που είδε ο πλανήτης το 2023.

Το top-5 των τάσεων απαρτίζουν οι ώριμες ηλικίες (με όρους όπως mature, milf, dilf και cougar να έχουν την τιμητική τους), τα μεγάλα μεγέθη σε οτιδήποτε (huge tits, huge cock, big boobs, big booty, big ass και πάει λέγοντας), τα… κυριολεκτικά sex machines λόγω της ανόδου του ΑΙ (android roleplay, sex robot, 3D robot κλπ), οι στολές σε κάθε μορφή τους (αλλά κυρίως στρατιωτικές και αστυνομικές) και οι θεραπείες πάσης φύσεως: therapy sex, foot therapy, massage therapist, personal trainer.

Στο top-10 των δημοφιλέστερων όρων αναζήτησης συναντάμε κατά σειρά τα: Hentai, milf, lesbian, jJapanese, pinay, anal, Asian, Latina, big ass, step mom.

Ακολουθούν, συμπληρώνοντας το top-20, τα anime, threesome, ebony, massage, creampie, big tits, gangbang, bbc, blowjob και public.

Στην Ελλάδα, η δημοφιλέστερη κατηγορία ήταν για άλλη μια χρονιά το λεσβιακό πορνό.

Οι 10 χώρες που είδαν φέτος περισσότερο πορνό ήταν οι ΗΠΑ, οι Φιλιππίνες, η Γαλλία, το Μεξικό, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιαπωνία, η Γερμανία, η Ιταλία, ο Καναδάς και η Βραζιλία.

Δες ολόκληρη την ανασκόπηση της χρονιάς εδώ. 


[ad_2]

Source link

Related posts

Άγχος: Πως το διώχνουν ορισμένα τραγούδια

Γευστικά σνακ που “καίνε” το λίπος

Πότε χρειάζεσαι πραγματικά ένα συμπλήρωμα διατροφής;

Αφήστε ένα σχόλιο