AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Η Αζαρένκα πέταξε εκτός την Οσταπένκο (vids)

[ad_1]

Η Βικτόρια Αζαρένκα συνεχίζει την πορεία της στη Μελβούρνη μετά την επικράτησή της με 2-0 σετ επί της Γιέλενα Οσταπένκο.

Η Βικτόρια Αζαρένκα ξεπέρασε το πιο δύσκολο εμπόδιο που είχε μέχρι στιγμής στο Australian Open.

Επικράτησε της Γιέλενα Οσταπένκο με 6-1, 7-5 και συνεχίζει στην διοργάνωση όπου στο παρελθόν έχει κατακτήσει δύο τίτλους (2012, 2013), ενώ πέρυσι είχε φτάσει ως τα ημιτελικά. Στο δεύτερο σετ μάλιστα έκανε μυθική ανατροπή, καθώς έχανε με 5-1 και έκανε δύο συνεχόμενα break δίχως να φτάσει καν η Οσταπένκο έστω και σε ένα match point.

Επόμενο εμπόδιο για την Λευκορωσίδα θα είναι η Ουκρανή Νταϊάνα Γιαστρέμσκα, η οποία επικράτησε της Εμα Ναβάρο με 2-1 σετ (6-2, 2-6, 6-1), φτάνοντας για 2η φορά στην καριέρα της, σε φάση των «16» σε grand slam (Wimbledon 2019 η πρώτη).

Στο κεντρικό court έγινε νωρίς τα ξημερώματα ο Κινεζικός «εμφύλιος» μεταξύ των Κινγουέν Ζενγκ και Γ. Γιανγκ. Η Ζενγκ, Νο12 στο ταμπλό, κέρδισε πολύ δύσκολα την αντίπαλό της με 6-4, 2-6, 7-6 (10-8 το tie break) και στον επόμενο γύρο θα παίξει με την Γαλλίδα Ντοντέν, η οποία επικράτησε σε γαλλικό «εμφύλιο» της Μπουρέλ με 6-2, 6-4.

Την εντυπωσιακή τους πορεία συνεχίζουν και οι Παολίνι και Καλίνσκαγια, οι οποίες κέρδισαν τις Μπλίνκοβα (7-6, 6-4) και Στέφενς αντίστοιχα (6-7, 6-1, 6-4) και θα κοντραριστούν μεταξύ τους για μια θέση στα προημιτελικά.

Tα ζευγάρια στην φάση των «16» (με την σειρά στο ταμπλό)

  • Σβιόντεκ ή Νόσκοβα – Σβιτολίνα ή Γκόλουμπιτς
  • Αζαρένκα – Γιαστρέμσκα
  • Παολίνι – Καλίνσκαγια
  • Ζενγκ – Ντοντέν
  • Κόστιουκ -Τιμοφέεβα
  • Φρετς – Γκοφ
  • Αντρέεβα – Κρεϊτσίκοβα
  • Ανισίμοβα – Σαμπαλένκα

[ad_2]

Source link

Related posts

Εντός της ημέρας συνάντηση Πετρίδη – Σα Πίντο, στον «αέρα» το μέλλον του Πορτογάλου

ΑΕΚ Λάρνακας: Υπέγραψε ο Ναούμ, προχωρά και με άλλους ο Ρόκα στις ανανεώσεις

Χιτ – Νετς 122-115: Πήραν τη νίκη με «καυτό» Τζίμι Μπάτλερ στην 3η περίοδο (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο