AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εκπομπές

Η γη της ελιάς – τρέιλερ: «Σου έχω τόση εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι είσαι ευθύς άνθρωπος. Σε θεωρώ φίλο μου»


Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς, θα δούμε πως ο Στάθης και η Ιουλία μαθαίνουν ποια είναι η κόρη τους. Ο Ορέστης μιλάει στον Κουράκο για τη Δήμητρα και του λέει πως τον θεωρεί φίλο του, την ίδια ώρα που ο Κουράκος βρίσκεται με τη Δήμητρα. Δείτε στο happytv.gr το τρέιλερ:

Ο Κουράκος και η Δήμητρα νιώθουν αμηχανία μέσα στο Τμήμα. Ο Μάνος, απελπισμένος από την αντίδραση της Μαρίνας η οποία  δείχνει να συμφωνεί με τον χωρισμό, ζητά τη βοήθεια του Ισίδωρου. Εκείνος μιλά στη Μαρίνα, αλλά δεν καταφέρνει να τη μεταπείσει. Ακόμα και η Μαργαρίτα προσπαθεί να της μιλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Στάθης, βλέπει τη στάση της Ασπασίας και του Δημοσθένη απέναντι στον Ορέστη και προσπαθεί να τους συνετίσει για να μην γαντζωθούν πάνω του. Η Μαργαρίτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη που της δίνει τις απαντήσεις για την επίθεση και τις απειλές που δέχεται. Η Δήμητρα και ο Κουράκος δεν μπορούν να αντισταθούν στην έλξη που υπάρχει μεταξύ τους.  Ο Στάθης και η Ιουλία μαθαίνουν ποια είναι η κόρη τους και ότι ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Μαρίνα εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις από τον Μάνο. Εκείνος νιώθει να πνίγεται από την κατάσταση αυτή και της ζητά να γυρίσει πίσω στο σπίτι.

Source link

Related posts

Ο γιατρός: Πάρτε μια γεύση από τη συγκλονιστική ερμηνεία του Μέμου Μπεγνή στο ρόλο του Αντώνη

Παγιδευμένοι: «Ειλικρινά δεν έχω ξανά κάνει στη ζωή μου κάτι τέτοιο, άλλα δεν κρατήθηκα» (sneak preview)

Το ναυάγιο: «Ότι σας δίνει ο κύριος Μαρκάτος, ο κύριος Βασιλείου σας δίνει τα διπλά» (τρέιλερ)

Αφήστε ένα σχόλιο