AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εκπομπές

Ο γιατρός: Πάρτε μια γεύση από τη συγκλονιστική ερμηνεία του Μέμου Μπεγνή στο ρόλο του Αντώνη

[ad_1]

Καθηλωτικό φαίνεται να είναι και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ο γιατρός» που θα προβληθεί στις 22:40 στον Alpha. Δείτε απόσπασμα πριν την προβολή του επεισοδίου και διαβάστε την υπόθεση:

Γιατρός: Προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Μην αναπνέετε τόσο γρήγορα.

Γιατρός: Τι γίνεται?

Έλλη: Κάντε κάτι. Πνίγετε. Πνίγετε. Δεν τον βλέπετε; Αγάπη μου, ηρέμησε.

Γιατρός: Σας παρακαλώ, κυρία μου. Μπορείτε να βγείτε λίγο έξω.

Έλλη: Αγάπη μου, ηρέμησε.

Έλλη: Ηρέμησε η ψυχή μου. Αγάπη μου! Ηρέμησε, ηρέμησε, ηρέμησε.

Γιατρός: Ξύπνα, Ανδρέα. Πάρτε την από εδώ.

Έλλη: Κάντε κάτι, σας παρακαλώ. Κάντε κάτι. Δεν τον βλέπετε;

Ανδρέας: Ήρεμα, Έλλη.

Έλλη: Ήρέμησε, αγάπη μου. Σε παρακαλώ.

Ανδρέας: Έλλη, Ήρεμα, ήρεμα, ήρεμα. Θα νιώσει καλύτερα σε λίγο.

Αντώνης: Έλλη! Έλλη, που είσαι, Έλλη!

Έλλη: Εδώ είμαι, αγάπη μου.

Αντώνης: Θα παντρευτούμε, αγάπη μου. Θα παντρευτούμε. Όχι σε ένα μήνα. Όχι σε ένα μήνα. Τώρα, εδώ.

Έλλη: Τι είναι αυτά που λες. Τι σε έπιασε, ψυχή μου. Τι σε έπιασε.

Αντώνης: Ο γιατρός είναι καλός. Θα μας βοηθήσει. Ρώτα το, ρώτα το. Θα μας βοηθήσει. Έτσι δεν είναι;  Παντρέψουμε εδώ. Θα παντρευτούμε εδώ. Θα μας βοηθήσει.

Γιατρός: Θα νιώσεις καλύτερα σε λίγο.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Ο Γιατρός, ο Ανδρέας βρίσκεται στον έβδομο ουρανό μετά τη βραδιά που πέρασε με την Άννα. Μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του, ζητάει από την Άννα να ξανα είναι μαζί, αλλά εκείνη επιμένει ότι η βραδιά τους ήταν ένα λάθος και πως με τον Θοδωρή σκοπεύουν να κάνουν οικογένεια μαζί και έχουν κάνει αίτηση να γίνουν ανάδοχοι γονείς. Η Σοφία βλέποντας τον Ανδρέα σε αυτή την κατάσταση, πιστεύει ότι δεν έχει πλέον μέλλον μαζί του και καταλήγει να περάσει ένα βράδυ με το Μιχάλη. Όταν όμως το επόμενο πρωί ο Μιχάλης είναι άφαντος και η Σοφία του ζητάει εξηγήσεις, ο Μιχάλης καταλήγει να μοιραστεί μαζί της κάποια πολύ κρυφά του συναισθήματα. Η Δανάη με τον Λεωνίδα πηγαίνουν μαζί στην όπερα, πράγμα που προκαλεί την έντονη ζήλια του Δημήτρη και της Εύας. Τέλος, ο Ανδρέας συνειδητοποιεί ότι αντί με τον καιρό να θυμάται κομμάτια από το παρελθόν του, ξεχνάει ακόμα περισσότερα πράγματα και αρχίζει να ανησυχεί μήπως η φαρμακευτική αγωγή που παίρνει του κάνει κακό.

Ο Αντώνης (Μέμος Μπεγνής) έχει μπει στο νοσοκομείο μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Όσο τον επισκέπτεται η Έλλη, η σύντροφός του, (Στεφανία Γουλιώτη) παθαίνει μια έντονη κρίση και φωνάζουν όλους τους γιατρούς. Ενώ μαζεύονται όλοι και προσπαθούν να τον βοηθήσουν, τα συμπτώματα επιδεινώνονται. Η Έλλη αγωνιά και πανικοβάλλεται ενώ εκείνος προσπαθεί να της μιλήσει. Αισθάνεται ότι πεθαίνει και αυτό που θέλει πριν «φύγει» είναι να παντρευτούν καθώς είναι μαζί 15 χρόνια, έχουν δύο παιδιά, αλλά ακόμα δεν είναι επισήμως παντρεμένοι. Σε όλο αυτό το περιστατικό ο Ανδρέας (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι εμφανώς χαωμένος, κάτι που το παρατηρούν και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του και τους προκαλεί προβληματισμό για τις ιατρικές του ικανότητες.

[ad_2]

Source link

Related posts

Το Ναυάγιο: «Λεωνίδα Κακούρη, τα σέβη μας. Τσάκισε μας κι απόψε»

Η γη της ελιάς – τρέιλερ: «Η Ιουλία … έχει απολυθεί και δεν το ξέρει»

Έρωτας φυγάς – sneak preview: «Ήξερες ότι υπήρχε κάτι τέτοιο και αντί να το μοιραστείς μαζί μου το μοιράστηκες με τη θεία σου;»

Αφήστε ένα σχόλιο