AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Η μεγαλόψυχη πράξη της στη μνήμη της Ραφαέλας που «έφυγε» από καρκίνο

[ad_1]

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι γνωστή για την ευαισθησία και την φιλανθρωπική της δράση και για μία ακόμη φορά έδειξε τη μεγαλοψυχία της.

Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή, έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο, η  21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη, στην οποία η επιχειρηματίας είχε σταθεί στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή.

Όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό της έγραψε:

«Εγώ θα σε αποχαιρετήσω έτσι…μικρή μου κόρη, ατσαλένια μου, μοναδική μου ηρωίδα…και θα κάνω το όνειρό σου πραγματικότητα! Θα δίνω δωρεάν σε ΟΛΑ τα μικρά αλλά και μεγάλα παιδάκια, που παλεύουν τον καρκίνο όπως εσύ τόσο γενναία πάλεψες μαζί του, μια υπέροχη και ολοκληρωμένη σειρά που θα έχει το όνομά σου… «Blue RAF» για όλους τους ήρωες της ζωής μου…από τη Ραφαέλα μου με πολλή αγάπη!!! Το χρώμα του ωκεανού& του ουρανού ενίοτε…Τα όνειρα όμως δε σταματούν εδώ…ξέρεις εσύ…i promise!», είχε αναφέρει.

Και το έκανε πράξη. Χθες ανακοίνωσε στο Instagram, ότι θα παρέχει δωρεάν κρέμες για τους καρκινοπαθείς στην μνήμη της Ραφαέλας.

«Για όλες εσάς τις ηρωίδες μου…ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ η ολοκληρωμένη σειρά Blue RAF προς τιμήν της Ραφαέλας μου. Περιλαμβάνει και το λαδάκι μαλλιών που σας βοηθά να αποκτήσετε πιο γρήγορα γερές φύτρες! ΚΑΙ ειδικά προϊόντα ΚΑΙ το φανταστικό τσαντάκι μας! Σας λατρεύω… ΥΓ. Δεν αποτελεί διαφήμιση, δεν υπάρχει κερδοφορία, δεν παίρνω χρήματα, παίρνω μόνο την ευχή σας…και αυτό μου φτάνει!!!»

Διαβάστε επίσης:

«Connect, Collaborate, Celebrate! The New Year Ahead»: Η υπόσχεση της Bayer Ελλάς στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής

Μετά το τέλος της Δανάης Μιχαλάκη, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές που μπαίνουν στην Παραλία


[ad_2]

Source link

Related posts

Περιπέτεια για τον Κιάνου Ριβς! Εισέβαλαν στο σπίτι του και…

Τρέμει το κορμί της ολόκληρο! Αποθέωσε το τσιφτετέλι

Αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Αφήστε ένα σχόλιο