AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Και αυτές τις γιορτές τα ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος προορισμός

[ad_1]

Οι γιορτές πλησιάζουν, είμαστε ήδη σε mood στολίσματος και μετράμε αντίστροφα για τα τραπεζώματα με φίλους και οικογένεια.

Τι χρειαζόμαστε για να πάνε όλα σωστά; Φυσικά έναν «φίλο» που θα μετατρέψει τις παραδοσιακές συνταγές, τις συνήθειες και τα οικογενειακά τραπέζια σε μια μαγική εμπειρία.

Τα καταστήματα ΑΒ και το ΑΒ Eshop είναι αυτό που ζητάμε, έχουν ήδη βάλει τα γιορτινά τους και μας περιμένουν με αμέτρητες επιλογές, με ποιότητα και χαμηλές τιμές.

Το πιο νόστιμο γιορτινό τραπέζι

Θες τα καλύτερα για τους καλεσμένους σου; Μην ανησυχείς. Τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας εμπλουτίζουν την ήδη μεγάλη ποικιλία τους με όλα όσα θες για να απολαύσεις το πιο επικό εορταστικό γεύμα.

Εκλεκτά κρεατικά, φρέσκιες γαλοπούλες, χοιρινό σε ιδιαίτερες κοπές, αλλά και ρολά και πορκέτες, ζουμερά ρόδια για καλοτυχία και… καλοφαγία, αλλά και ιδιαίτερα εξωτικά φρούτα, κολοκύθες, πατάτες και γλυκοπατάτες και πολλά ακόμη ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, αλλά και κάστανα και ξηροί καρποί ακόμα και έτοιμες λύσεις για τις γιορτινές σου σαλάτες θα σε περιμένουν στο οπωροπωλείο της ΑΒ.

Είσαι λάτρεις του ντέλι; Ακόμα καλύτερα. Στα ΑΒ θα βρεις αμέτρητες επιλογές σε τυριά, γκουρμέ αλλαντικά Εxcellent Tapas και όχι μόνο, αλλά και πάσης φύσεως καλούδια από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και από κάθε γωνιά του κόσμου.

Και επειδή κανένα τυρί ή tapas δεν καταναλώνεται μονάχο του, όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με ξεχωριστά και βραβευμένα κρασιά του ελληνικού ή του ξένου αμπελώνα, αλλά και αφρώδεις οίνους που θα βρεις στην πάντα ενημερωμένη κάβα των ΑΒ.

Γλυκάκι να κεράσουμε;

Ο Άκης Πετρετζίκης ξέρει από γλυκά κι εμείς τον εμπιστευόμαστε με κλειστά τα μάτια και μεγάλη όρεξη. Στις γιορτές λοιπόν, θα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ, μελομακάρονα ΑΒ με μέλι και καρύδι, μελομακάρονα ΑΒ με επικάλυψη σοκολάτας, κουραμπιέδες αμυγδάλου ΑΒ μόνο με βούτυρο γάλακτος, φρουτένιο Panettone ΑΒ και λαχταριστή βασιλόπιτα, όλα με την υπογραφή του αγαπημένου σεφ.

Μα, δεν έχω χρόνο για ψώνια!

Σε καταλαβαίνουμε. Στους δρόμους επικρατεί χάος εν όψει εορτών και ο χρόνος είναι χρήμα. Για γρήγορες και εύκολες διαδικτυακές αγορές για το γιορτινό σου τραπέζι λοιπόν, σε περιμένει το online Xmas Shop στο ab.gr. Εδώ θα βρεις πλούσια ποικιλία από προϊόντα και νόστιμες προτάσεις για το Χριστουγεννιάτικο αλλά και το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, με άμεση παράδοση στον χώρο σου.

Κάνοντας μερικά κλικ, θα ανακαλύψεις τις καλύτερες εορταστικές προσφορές, την γκάμα κρασιών και ποτών, τα γιορτινά γλυκά ΑΒ, οικονομικές λύσεις για το εορταστικό τραπέζι, αλλά και ό,τι χρειάζεσαι για τα cocktails ή πλατώ που θέλεις να ετοιμάσεις, καθώς και για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σπίτι.

Το AB Eshop εξυπηρετεί όλη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη με παραγγελία από 25€ και παράδοση ακόμα και την ίδια ημέρα, αλλά και 50 ακόμα πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Αν, πάλι, προτιμάς να παραλάβεις τις αγορές σου από ένα κοντινό κατάστημα ΑΒ, κάνε online την παραγγελία σου από 15€ μόνο και επίλεξε την υπηρεσία AB Collect για να εξοικονομήσεις χρόνο.

Κάνε το καλό

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, φέρνει για όγδοη συνεχή χρονιά μοναδικά Δώρα Αγάπης σε επιλεγμένα καταστήματά της καθώς και στο AB Eshop. Κάθε Δώρο Αγάπης περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής και έχει τον δικό του ξεχωριστό σκοπό, αφού προορίζεται για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Έτσι, μόνο με 3,90 ευρώ, μπορείς εύκολα να μοιράσεις χαρά και αγάπη. Πώς;

Είτε δωρίζοντας ο ίδιος το Δώρο Αγάπης είτε τοποθετώντας το στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος. Από εκεί και πέρα, τα καταστήματα ΑΒ θα φροντίσουν να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται. 

Τι περιέχει το Δώρο Αγάπης:

•AΒ Μπισκότα Πτι Μπερ 225gr

•Milly Σοκολάτα Γάλακτος 100gr

•AΒ  Τομάτες στον Τρίφτη 500gr

•AΒ Φαρίνα 500gr

•AΒ Μακαρονάκι κοφτό 500gr

•ΑΒ Μαρμελάδα extra Φράουλα 450gr

Για κάθε Δώρο Αγάπης, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες μεταμορφώνοντας τις ζωές τους προς το καλύτερο.

Καμιά συνταγή έχετε;

Το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του ΑΒ FoodStories, του απολαυστικού περιοδικού γαστρονομίας της ΑΒ, ήρθε και φέτος τις γιορτές, για να φέρει τις πιο γιορτινές ιδέες. Στις σελίδες του θα βρεις προτάσεις για το γιορτινό τραπέζι, αλλά και οικονομικά γιορτινά μενού που θα συναρπάσουν τους καλεσμένους σου, συνταγές για πεντανόστιμα γλυκά και ιδιαίτερες γεύσεις που θα εντυπωσιάσουν.

Αν γυρίσεις το περιοδικό ανάποδα μάλιστα, θα βρεις ένα γιορτινό plant based μενού, καθώς και ιδέες για υγιεινό brunch. Και όπως πάντα, με την αγορά του στο συμβολικό ποσό των 0,30€, κάνεις μια πράξη αγάπης, καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του περιοδικού δίνονται για την κάλυψη των αναγκών του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων (ιδρύματα, ΜΚΟ, κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και σχολεία) που στηρίζουν χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Θα το βρεις στα ταμεία ή online στο AB Eshop. 

Καλές γιορτές!


[ad_2]

Source link

Related posts

Τα δωρεάν του Δεκέμβρη στην Αθήνα

Αερόστατο σε σχήμα καρδιάς πετά πάνω από τις ροδακινιές της Βέροιας

Αντόν Τσέχωφ: Οι καλλιεργημένοι άνθρωποι ξέρουν να σέβονται

Αφήστε ένα σχόλιο