AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Καραγκούνης και Βεργίνης  στη χειροτονία επισκόπου Τανάγρας Αποστόλου

[ad_1]

Με λαμπρότητα τελέστηκε η χειροτονία του εψηφισμένου Επισκόπου Τανάγρας κ. Αποστόλου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Με τον Μακαριώτατο συλλειτουργούν οι Σεβ. Μητροπολίτες, Σπάρτης Ευστάθιος, Διδυμοτείχου Δαμασκηνός, Χαλκίδος Χρυσόστομος, Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Θηβών Γεώργιος, Φθιώτιδος Συμεών και Θεσσαλονίκης Φιλόθεος.

Επίσης παρέστησαν συμπροσευχόμενοι οι Μητροπολίτες Κηφισίας Κύριλλος, Γλυφάδας Αντώνιος, Γόρτυνος Νικηφόρος, Παραμυθίας Σεραπίων, Φλωρίνης Ειρηναίος και οι Επίσκοποι Ανδρούσης Κωνστάντιος, Ταλαντίου Επιφάνιος και Θεσπιών Παύλος.

Να αναφερθεί ότι στο Ναό παρίστανται ο πρ. υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς, πρ. Υπουργοί ο βουλευτής Αιτωλ/νία Κώστας Καραγκούνης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λευκάδας Ξενοφών Βεργίνης και άλλοι τοπικοί άρχοντες, καθηγητέςκληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και Ιερών Μητροπόλεων, καθώς και πλήθος πιστών από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Related posts

Live η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θέρμου

aitoloakarnanianews

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα τιμήσει το μεγαλύτερο «10αρι» της σύγχρονης ιστορίας της, τον Γιώργο Θεοδωρίδη

aitoloakarnanianews

Ενημερωτική εκδήλωση στην Κάτω Μυρτιά για τον Μαύρο Ακανθώδη Αλευρώδη την Δευτέρα (15/4)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο