AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Καρμιώτισσα: Σε 5 μέρες 2 εντός έδρας παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά

[ad_1]

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Οθέλλου Αθηαίνου, η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με ανεβασμένη ψυχολογία και καλό κλίμα στις προπονήσεις προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου, θα φιλοξενήσει στο «Στέλιος Κυριακίδης» τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ πέντε μέρες μετά (26.01) στο ίδιο γήπεδο θα υποδεχθεί την ΑΕΚ.

Δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα, όπου τα αποτελέσματα αυτών θα κρίνουν αρκετά για τη συνέχεια και για την προσπάθεια που κάνουν οι «πορτοκαλί» για εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στην Α΄Κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή η Καρμιώτισσα είναι στην 11η θέση με 14 βαθμούς. Πιο πίσω είναι ο Οθέλλος με 13, η ΑΕΖ με 12 και η Δόξα με 8. Πιο πάνω Εθνικός με 17 και ΑΕΛ με 19, δύο ομάδες που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην επόμενη αγωνιστική στη Λεμεσό.

Αν και εφόσον εκμεταλλευτεί την έδρα στα δύο επόμενα παιχνίδια η ομάδα του Χρίστου Χαραλάμπους, τότε θα είναι πολύ διαφορετικά προς το καλύτερο τα πράγματα ενόψει της συνέχειας για να μπορέσει να απομακρυνθεί και άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

[ad_2]

Source link

Related posts

Άρης: Η εναλλαγή πρωταγωνιστών είναι η χαρά του προπονητή | Blog – Βασίλης Βλαχόπουλος

Πόλεμος στη Γάζα: Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανακοινώνει νέο απολογισμό με 33.686 νεκρούς

Νεϊμάρ: Το μήνυμα συμπαράστασης από τους παίκτες και τον κόσμο της Αλ Χιλάλ!

Αφήστε ένα σχόλιο