AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Λουκέτο «τέλος», το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ήταν το τελευταίο κεκλεισμένων των διμήνου

[ad_1]

Με το ντέρμπι της Τούμπας «ολοκληρώθηκε» η δίμηνη απαγόρευση για παρουσία φιλάθλων στα παιχνίδια της Stoiximan Super League, αλλά και του Κυπέλλου που ήταν γηπεδούχοι ομάδες της κατηγορίας. Με το επερχόμενο Παναιτωλικός-Αρης θα ανοίξει η αυλαία της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα.

Ηταν 11 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους όταν η Κυβέρνηση έκανε γνωστό πως τα παιχνίδια της Stoiximan Super League, εκείνα του Κυπέλλου με τα clubs της γηπεδούχα όπως και οι αντίστοιχες αναμετρήσεις των Β’ ομάδων τους, θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Το παραπάνω μέτρο πάρθηκε στο πλαίσιο καταπολέμησης της βίας και θα έχει ισχύ μέχρι αύριο (12/2), οπότε και εκπνέει.

Αυτόματα το ντέρμπι της Τούμπας που έληξε πριν από λίγη ώρα και στο οποίο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμειναν ισόπαλοι 1-1 ήταν ο τελευταίος χρονικά αγώνας που έγινε σε άδεια γήπεδα και από αύριο οι φίλαθλοι θα μπορούν να βρίσκονται κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.

Η πρώτη χρονικά αναμέτρηση ομάδων της μεγάλης κατηγορίας που θα διεξαχθεί με κόσμο θα είναι εκείνη της Τρίτης (13/2) όπου ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Αρη για το Κύπελλο Ελλάδος στον πρώτο ημιτελικό του ζευγαριού και την «σκυτάλη» θα πάρει την επομένη το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, που είναι ο πρώτος ημιτελικός της δικής τους σειράς για την ίδια διοργάνωση.

Υστερα θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις του τριημέρου 17,18,19/2 για την 23η «στροφή» του πρωταθλήματος.

[ad_2]

Source link

Related posts

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός 83-69: Αποκαρδιωτικός (vids)

Νερό, πλαστικό και πετρέλαιο: Η σκοτεινή πλευρά της κατανάλωσης εμφιαλωμένου νερού (vid)

Αγουέρο: Θα προπονηθεί με την Ιντεπεντιέντε και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση!

Αφήστε ένα σχόλιο