AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Λυδία Φωτοπούλου για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Κριτίκαρε τον εαυτό του»

[ad_1]

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη βρέθηκε η Λυδία Φωτοπούλου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την φιλία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, για τις πρόωρες απώλειες που έχει βιώσει στη ζωή της και για το θέατρο που αποδείχτηκε σωτήριο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έζησα με τον Νίκο Σεργιανόπουλο τα χρόνια πριν γίνει διάσημος, στη Θεσσαλονίκη. Βλέπαμε τα Όσκαρ και ο Νίκος το ονειρευόταν αυτό. Ήμασταν γείτονες, τρώγαμε μαζί, μιλούσαμε, ήταν ωραία χρόνια, αλλά ο Νίκος κριτίκαρε τον εαυτό του. Δεν ήθελε να παραδεχτεί το ωραίο που είχε μέσα του. Δεν προσπάθησα να τον μεταπείσω, γιατί για τον Νίκο οι επιλογές του ήταν ένα θέμα που δεν αγγίζαμε ποτέ. Ήταν δύσκολο για εκείνον».

Στην ίδια συνέντευξη, δήλωσε ακόμα: «όταν έχασα τη μητέρα μου, ήμουν 14 ετών και όταν έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή ήμουν 21. Τα χρόνια που έζησα με τον πάτερα μου ήταν χρόνια προστριβής. Δεν είχα πού να σταθώ, με το θέατρο “κάθισαν” μέσα μου τα πράγματα, αλλά τη στιγμή που έγινε αυτό, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Το σκέφτομαι με λύπη πλέον, αλλά κάπως τον ζόρισα, παρόλο που εκείνος ήταν πολύ γλυκός. Όταν χάθηκε η μητέρα μου, ήταν δύσκολο και για τους δύο, άλλα εγώ είχα μία ζωή μπροστά μου. Ο πατέρας μου ξαναέμενε μόνος, καθώς χήρευε για δεύτερη φορά

»Το φως στη ζωή μου ήρθε από το θέατρο. Στάθηκα τυχερή, γιατί ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα ανεβαίνω στη σκηνή. Η οικογένειά μου ήταν πολύ ανοιχτή. Δε θυμάμαι να ακούω στο σπίτι μας κουτσομπολιά, ποτέ δεν σκέφτηκα γιατί κάποιος κάνει κάτι. Έλεγα ότι στο θέμα της αγάπης και των επιλογών, κάποιος κάνει κάτι γιατί του αρέσει. Μου ήταν πολύ φυσικό ότι κάποιος κάνει κάτι, που δεν το κάνω εγώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

 


[ad_2]

Source link

Related posts

Έπεσε σοκολάτα πάνω στα ρούχα σου; Δες πώς θα βγάλεις τον λεκέ

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που σκότωσε τον 17χρονο Ρομά

Αυτό είναι το κόλπο για να μην σκιστεί ποτέ το καλσόν σας

Αφήστε ένα σχόλιο