AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Δυσκολεύoυν τις έρευνες για τον 31χρονο βροχές και «φήμες» – Τι λέει ο Δ. Τσιρόγλου στο «Δυτικά FM» (ηχητικό)

[ad_1]

Μεσολόγγι: Δυσκολεύoυν τις έρευνες για τον 31χρονο βροχές και «φήμες» – Τι λέει ο Δ. Τσιρόγλου στο «Δυτικά FM»  (ηχητικό)


Μέσα σε δύσκολες συνθήκες λόγω της έντονης βροχόπτωσης συνεχίζονται στο Μεσολόγγι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31 ετών Μπάμπη Κούτσικου τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί από την περασμένη Πέμπτη.

Ο επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Ο.Ε.Δ) Μεσολογγίου Διονύσης Τσιρόγλου μίλησε στο «Δυτικά FM 92,8» και τη Φόνη Γερμενή και αναφέρθηκε στον τρόπο που γίνονται οι έρευνες στις οποίες πέραν της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας συμμετέχει 15μελές κλιμάκιο της Ομάδας του.

Όπως ανέφερε «χτενίζεται»  κομμάτι – κομμάτι μια δύσβατη και βαλτώδης περιοχή (ΤΕΙ, Τρία Δένδρα, Άγιος Θωμάς) όπου υπάρχουν πολλά ρέματα, αρδευτικά κανάλια και καλαμιές, όπου ο 50χρονος φίλος του 31χρονου  φέρεται να τον άφησε με το αυτοκίνητο.

Κάθε ημέρα που περνάει λιγοστεύουν οι ελπίδες, εκτίμησε ο επκεφαλής της Ομάδας, που ζήτησε από τον κόσμο να μη δίνει αβάσιμες πληροφορίες, διαρρέοντας  φήμες οι οποίες αποσυντονίζουν τις αγωνιώδεις αναζητήσεις.

Σημειώνεται ότι πέραν του drone αξιοποιείται και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος στον οποίο η βροχή, δυστυχώς, δεν αφήνει περιθώρια ιχνηλάτησης.

Ακούστε τι ανέφερε ο Διονύσης Τσιρόγλου στο Δυτικά FM: 

 

[ad_2]

Related posts

Συνεδριάζει στις 19/2 το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Ειδική τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 

aitoloakarnanianews

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου για τις αλλαγές σε φορολογία, ασφαλιστικό και ψηφιακές υποχρεώσεις

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο