AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Όταν οι κάμερες ‘’τσάκωσαν’’ τις Σελένα Γκόμεζ και Τέιλορ Σουίφτ να… κουτσομπολεύουν την Κάιλι Τζένερ (Βίντεο)

[ad_1]

Στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών οι κάμερες έπιασαν την Σελένα Γκόμεζ και την Τέιλορ Σουίφτ να… σχολιάζουν την Κάιλι Τζένερ και τον Τίμοθι Σαλαμέ.

Στις φετινές Χρυσές Σφαίρες οι κάμερες έπιασαν τη στιγμή που η Σελένα Γκόμεζ και η Τέιλορ Σουίφτ, έκαναν ένα… κοινωνικό σχόλιο για την Κάιλι Τζένερ και τον Τίμοθι Σαλαμέ.

Οι δύο τραγουδίστριες και η σύζυγος του Μάιλς Τέλερ, Keleigh Sperry, διακρίνονται σε βίντεο που έγιναν viral στα κοινωνικά δίκτυα να μιλούν έντονα και η τελευταία ακούγεται ξεκάθαρα να ρωτάει «Με τον Τιμοτέ», καθώς η Γκόμεζ γνέφει καταφατικά.

Διαβάστε σχετικά: Χρυσές Σφαίρες: Το φιλί της Κάιλι Τζένερ με τον Τίμοθι Σάλαμε (Βίντεο)

Οι φαν άρχισαν γρήγορα να αναλύουν το κλιπ και ισχυρίζονται ότι η Γκόμεζ περιγράφει λεπτομερώς στις φίλες της πώς ζήτησε να βγει μία φωτογραφία με τον Σαλαμέ, αλλά η Κάιλι Τζένερ φέρεται να είπε όχι. Γκόμεζ και Σαλαμέ πρωταγωνίστησαν το 2018 ως ερωτευμένοι στην ταινία του Γούντι Άλεν «A Rainy Day In New York».


Χρυσές Σφαίρες: Στα social media… κουτσομπολεύουν την Τέιλορ Σουίφτ και τη Σέλενα Γκόμεζ για το ‘’κουτσομπολιό’’ σε βάρος της Κάιλι Τζένερ

Ένα tweet από το popculturegal ισχυρίζεται ότι η Σελένα είπε: «Ζήτησα μια φωτογραφία μαζί του και εκείνη (η Κάιλι Τζένερ) είπε όχι».

Άλλος φαν έγραψε: «Η Σελένα είναι τόσο αληθινή. Όποτε μου συμβαίνει κάτι τρέχω κατευθείαν στα κορίτσια μου», ενώ άλλος σχολίασε: «Σιγουρεύτηκε ότι ΦΩΝΑΖΕΙ τόσο δυνατά για να μπορούν όλοι να την ακούσουν lmfaoooo».

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη (Βίντεο)

Άσος από…κούνια στα μαθηματικά, vid

Τρομερός μπόμπιρας! Τον βοήθησε δίχως δεύτερη σκέψη, vid

Αφήστε ένα σχόλιο