AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Οσμή τοκογλυφίας και αρχαιοκαπηλίας

[ad_1]

Μεσολόγγι: Οσμή τοκογλυφίας και αρχαιοκαπηλίας


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με τις έρευνες της αστυνομίας να εστιάζουν πλέον και στο ενδεχόμενο της τοκογλυφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», οι διωκτικές αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τόσο του κρεοπώλη, όσο και του 36χρονου φίλου του, ο οποίος κλήθηκε χθες, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, για κατάθεση. Παράλληλα, από το μικροσκόπιο περνάνε και οι λογαριασμοί ακόμη τριών προσώπων: Ενός άνδρα και δύο γυναικών.

Οι οικονομικές δοσοληψίες των εμπλεκομένων πιθανόν θα ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου. Ακόμη, εξετάζονται και ενδεχόμενες δοσοληψίες με λίρες και χρυσαφικά.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Μιλώντας στη «Ζούγκλα», ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες βρίσκεται με τους συνεργάτες του στο Μεσολόγγι και συμμετέχει στις έρευνες για τον Μπάμπη, αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει το ενδεχόμενο οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης να εμπλέκονται και με αρχαιοκαπηλία. Συγκεκριμένα, αναρωτήθηκε αν υπάρχει και «οσμή αρχαιοκαπηλίας στην υπόθεση».

Μεσολόγγι – Εξαφάνιση : «Πιθανότητα το πτώμα του Μπάμπη Κούτσικου να έχει τεμαχιστεί»

 


[ad_2]

Related posts

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” το Μεσολόγγι – Προκάλεσε ζημιές, διακοπή ρεύματος και νερού (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Χτενίζουν τον βάλτο για να βρουν το όπλο της δολοφονίας – Τα στοιχεία που έχει δώσει η σορός του θύματος (video)

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Πώς εξηγεί ο Δήμος τις καθυστερήσεις στο χριστουγεννιάτικο στολισμό

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο