AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Τα ερωτήματα για το βράδυ της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη και τα σενάρια αρχαιοκαπηλίας

[ad_1]

Μεσολόγγι: Τα ερωτήματα για το βράδυ της δολοφονίας του 31χρονου  Μπάμπη και τα σενάρια αρχαιοκαπηλίας


Η αυτοψία στην περιοχή της Ευαγγελιστρίας στο Μεσολόγγι, όπου εκτιμάται ότι διαπράχθηκε η δολοφονία του Μπάμπη, και η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του, θα δώσουν απαντήσεις για το αν ο αδικοχαμένος 31χρονος κυνηγήθηκε ή προσπάθησε να κρυφτεί, καθώς και αν στην εγκληματική ενέργεια εμπλέκονται ένας ή περισσότεροι δράστες.

Οι αρχές αναζητούν τόσο το κινητό του Μπάμπη, όσο και το όπλο με το οποίο διαπράχθηκε η δολοφονία στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στην περιοχή βρέθηκε φυσίγγιο, που χρησιμοποιείται για αγριογούρουνα.

Τα ερωτήματα που θα κληθούν να απαντήσουν είναι τα εξής:
-Ο κρεοπώλης τον παρέσυρε με το πρόσχημα ότι κάτι έχει βρει ή θα του δώσει;
-Είπε στον 30χρονο ότι κάτι πολύτιμο υπάρχει κοντά στην εκκλησία;
-Ποιος πυροβόλησε τον Μπάμπη και γιατί;
-Ποιοι ήταν μπροστά στη σκηνή του εγκλήματος;
-Ήξεραν και απέφευγαν να αποκαλύψουν την αλήθεια;
-Ποιο ήταν το πραγματικό κίνητρο του φονικού το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου;

Κυκλώματα αρχαιοκάπηλων στην περιοχή

Εκτός από το βασικό σενάριο ότι ο 50χρονος κρεοπώλης -ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Μπάμπη, αλλά δεν έχει ομολογήσει- τον σκότωσε για να μην επιστρέψει στο θύμα τα 17.000 ευρώ που χρωστούσε, θεωρείται επίσης πιθανό να ξετυλίγεται η δράση ενός κυκλώματος αρχαιοκάπηλων ή χρυσοθήρων.

Τα στόματα στην περιοχή του Μεσολογγίου ανοίγουν, με κατοίκους της περιοχής να υποδεικνύουν βουνά και ξωκλήσια, όπου επίδοξοι χρυσοθήρες και αρχαιοκάπηλοι δρουν ανεξέλεγκτοι.

Μετά την ανεύρεση της σορού του Μπάμπη, οι έρευνες των Aρχών συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε συνεργός του 50χρονου κρεοπώλη ή κάποιος που να γνώριζε τι πραγματικά συνέβη το βράδυ του φονικού.

«Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός θέλουμε να πιστεύουμε ότι η σορός θα μιλήσει και θα πάρουμε απαντήσεις για κάποια ερωτήματα που έχουμε από την πρώτη στιγμή και δεν έχει αποκλειστεί το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να γνώριζε», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να επανεξετάσουν το βιντεοληπτικό υλικό που υπάρχει από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ασφαλείας, ενώ θα επαναξιολογηθούν και στοιχεία από στίγματα κινητών τηλεφώνων, που έχουν ήδη στη διάθεση τους.

Πηγή: newsit.gr


[ad_2]

Related posts

Εμπορικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Παρέδωσε ψήφισμα για την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου σε προϊστάμενο της ΔΟΥ Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Από 6 Νοεμβρίου και πάλι νεοσύλλεκτοι στο 2/39 Σ.Ε.

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Στα δικαστήρια ο κρεοπώλης – Τι δείχνουν τα στοιχεία από το κινητό του για την εξαφάνιση του Μπάμπη

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο