AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Με το κόλπο του αιφνιδιασμού οι Ρομά ληστεύουν οδηγούς στο Μεσολόγγι

[ad_1]

Τρομοκρατήθηκε ένας πολίτης, ο οποίος, ενώ κινούνταν με το μηχανάκι του στην οδό Ναυπάκτου, «πετάχτηκαν» μπροστά του τρείς Ρομά με σκοπό να τον αναγκάσουν να σταματήσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 8 το βράδυ, με τον πολίτη να καταφέρνει να τους ξεφύγει. Στην συνέχεια πήγε στην Αστυνομία όπου κατέθεσε μήνυση και το αδίκημα που βαραίνει τους δράστες είναι η απόπειρα παράνομης βίας.

Οι Ρομά συνελήφθησαν και οδηγούνται στην Εισαγγελέα Μεσολογγίου.

Εν τω μεταξύ πληροφορίες του aixmi-news.gr αναφέρουν ότι οι δράστες κρατούσαν και όπλο, το οποίο στην συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν ψεύτικο. Αυτό, ωστόσο είναι κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ο ένας μάλιστα από τους Ρομά δεν είχε εκδώσει καν δελτίο ταυτότητας.

Το θέμα είναι ότι η τακτική των Ρομά να «πετάγονται» μπροστά σε αυτοκίνητα ή δίκυκλα, προκειμένου να αναγκάσουν τον οδηγό να σταματήσει, είναι σύνηθες φαινόμενο κυρίως στην οδό Ναυπάκτου. Στόχος τους προφανώς είναι να τον ληστέψουν.

Παρόμοια τακτική ακολουθούν και στα φανάρια του νοσοκομείου, όπου τα οχήματα αναγκάζονται να σταματήσουν. Εκεί οι δράστες βρίσκουν την ευκαιρία να ανοίξουν την πόρτα του αυτοκινήτου και να κλέψουν ότι προλάβουν. Αν μάλιστα το όχημα είναι κλειδωμένο το «πλακώνουν» στις κλωτσιές για να αναγκάσουν τον οδηγό να αντιδράσει.

Η αστυνομία όταν δέχεται τέτοιες καταγγελίες κάνει την δουλειά της, αλλά η «προστασία» του νόμου έχει τους δράστες τέτοιων αδικημάτων στο απυρόβλητο.

aixmi-news.gr

Related posts

Δημοσκόπηση Marc: 54,8% ναι στον γάμο των ομόφυλων και 52,9% στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Ξεκίνησε η δίκη για το μαχαίρι του 51χρονου φίλου του Μπάμπη

aitoloakarnanianews

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο