AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Μια «γροθιά» το Αγρίνιο για το Πρωτοδικείο – Μεγάλη κινητοποίηση έξω από τα δικαστήρια (εικόνες – video)

[ad_1]

Μια «γροθιά» το Αγρίνιο για το Πρωτοδικείο –  Μεγάλη κινητοποίηση έξω από τα δικαστήρια (εικόνες – video)


Με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, βουλευτών της Αιτωλοακαρνανίας, δημοτικών υπαλλήλων, εργαζομένων και δημοτών που συμπαραστέκονται σε δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους άρχισε το πρωί της Τρίτης (30.1.24), έξω από το δικαστικό μέγαρο, στο Αγρίνιο,  η μεγάλη κινητοποίηση ενάντια στη διαφαινόμενη υποβάθμιση του Πρωτοδικείου.

Ανάμεσα στα πανό διαμαρτυρίας για την επιχειρούμενη υποβάθμιση της πόλης και αυτό του Παναιτωλικού. «Το Αγρίνιο δικαιούται πολλά περισσότερα απ’ όσα του έχετε στερήσει» αναγράφεται σε αυτό, παραπέμποντας και σε παλαιότερες «απώλειες» για την πόλη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δημοτικές υπηρεσίες έκλεισαν από τις 9:30 ενώ για τα καταστήματα εστίασης και αναψτχής η Ένωση τους ζήτησε να υπάρξει στάση εργασίας από τις 10:00.

«Ανένδοτος αγώνας»

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου Δημήτρης Νικάκης, έχοντας στο πλευρό του το δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου αναφέρθηκε στις αρχικές διαβεβαιώσεις περί λειτουργίας κεντρικού Πρωτοδικείου στο Αγρινίου οι οποίες στην πορεία διαφοροποιήθηκαν από τη στάση της ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δημιουργώντας φόβους για υποβάθμιση. «Δεν τους εμπιστευόμεθα» τόνισε χαραχτηριστικά ο κ. Νικάκης και δεσμεύτηκε  για «ανένδοτο αγώνα». Δεν μπορεί ένας πληθυσμός 160.000 κατοίκων να μεταφέρεται στο Μεσολόγγι και να εγκαταλειφθούν οι πρόσφατα ανακαινισμένες κτηριακές υποδομές, σημείωσε μεταξύ άλλων.

 

Δείτε εικόνες:

 

 


[ad_2]

Related posts

Γιώργος Παπαναστασίου στο Δυτικά FM 92.8: «Όλοι οι Αγρινιώτες να ξεσηκωθούν» – Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο για το Πρωτοδικείο

aitoloakarnanianews

Αναξιοποίητα «φιλέτα» τα οικόπεδα της ΔΥΠΑ στο Αγρίνιο για την κοινωνική αντιπαροχή

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Πουλούσαν παράνομα υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθησαν

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο