AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μιλουτίνοφ: «Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε καλύτερα με την Παρτίζαν»

[ad_1]

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Μιλάνο, σημειώνοντας μόλις 53 πόντους, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να μιλάει για την ανάγκη άμεσης βελτίωσης, αλλά και για την έλλειψη συγκέντρωσης στην αναμέτρηση απέναντι στην Αρμάνι.

Οι δηλώσεις του Μιλουτίνοφ

Για το ματς: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Το Μιλάνο παίζει physical, είναι σκληρή ομάδα. Αν σκοράρεις 53 πόντους στο Μιλάνο είναι δύσκολο να κερδίσεις.

Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεση, χάσαμε πολλά λέι απ, πολλά ελεύθερα σουτ. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε καλύτερα την Πέμπτη.

Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί αν χάνεις τόσα λέι απ στην έδρα της Αρμάνι είναι απίθανο να κερδίσεις».

Για τις απουσίες της ομάδας του: «Υπάρχουν σημαντικοί παίκτες. Ο Νάιτζελ έδειξε κόντρα στον Παναθηναϊκό πόσο χρήσιμος είναι για την ομάδα μας. Ελπίζω να είναι καλά για τα επόμενα παιχνίδια. Έχει τεράστια επίδραση και τεράστια ώθηση στην ομάδα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Ο Λευκός Οίκος προτρέπει την κυβέρνηση του Ισραήλ να καταβάλει προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας

Μανρέσα – Μάλαγα 77-88: Παρέμεινε στο κυνήγι της Ρεάλ και βλέπει Προμηθέα

Το αιχμηρό ρεπορτάζ του Reuters για την τραγωδία στα Τέμπη: «Το ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο παραμένει ευάλωτο σε μελλοντικά ατυχήματα»

Αφήστε ένα σχόλιο