AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε τον Σάσα Μποέι με… One Piece (vid)

[ad_1]

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τον Σάσα Μποέι, που απέκτησε από την Γαλατάσαραϊ, παρουσιάζοντάς τον με One Piece.

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι από σήμερα και επίσημα ο Σάσα Μποέι, όπως έκανε γνωστό η ίδια η βαυαρική ομάδα. Η συμφωνία για την απόκτησή του από την Γαλατάσαραϊ είχε κλείσει πριν από λίγες μέρες, με τους Γερμανούς να πληρώνουν 30+5 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του στην τουρκική, που έκανε την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της.

Η παρουσίασή του έγινε αλά One Piece με τον ίδιο να φοράει το χαρακτηριστικό καπέλο του πρωταγωνιστή του anime, Λούφι και να κάνει μία από τις συνηθισμένες κινήσεις του.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες για την συμφωνία αυτή μεταξύ των δύο κλαμπ εξηγώντας πως η Γαλατάσαραϊ μπόρεσε να διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης ενώ θα γίνουν και δύο φιλικά μεταξύ των δύο κλαμπ, όπου το 50% των εσόδων θα πάει στην τουρκική ομάδα.

Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως ο 23χρονος Γάλλος δεξιός, τον οποίο είχε αποκτήσει η «τσιμ μπομ» από την Ρεν αντί 1,15 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2021, ήταν φέτος ο αμυντικός με τις περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League (50).


[ad_2]

Source link

Related posts

Πογιέτ: «Όλα τα credits και τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες» (vid)

Πόσο εύκολα εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους; Τεστ προσωπικότητας δίνει την απάντηση

ΠΑΣ Γιάννινα: Έτοιμοι οι Σόρια και Τούτου ενόψει Βόλου

Αφήστε ένα σχόλιο