AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπάκιτς: «Κρίμα που θα παίξουμε χωρίς κόσμο» (vid)

[ad_1]

Ο Μπάκιτς στάθηκε στην κρισιμότητα που έχει ο σημερινός αγώνας του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος όμως θα διεξαχθεί σε ένα άδειο «Γεντί Κουλέ».

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι για τον ΟΦΗ το σημερινό (21/12) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι Κρητικοί συμπλήρωσαν σερί επτά αγώνων στην κατηγορία χωρίς νίκη. Ο Μπάκιτς μίλησε στο κανάλι του club για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες και στάθηκε στην απουσία του κόσμου, λόγω των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση. «Θα παίξουμε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς κοιτώντας τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη. Στον μεταξύ μας αγώνα στον πρώτο γύρο, ηττηθήκαμε εύκολα και αυτό θα πρέπει να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για εμάς για να αλλάξουμε την κατάσταση σ’ αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω ότι σ’ αυτό το ματς θα έχουμε διαφορετική προσέγγιση», είπε αρχικά ο χαφ από το Μαυροβούνιο.

Και συνέχισε. «Είναι κρίμα που θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας, ο οποίος μας δίνει ώθηση και δύναμη, όμως ακόμα και χωρίς εκείνους θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να πάρουμε την νίκη. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του παιχνιδιού και να δείξουμε την ποιότητά μας σε απόλυτο βαθμό. Προσωπικά επιστρέφω μετά το μεγαλύτερο διάστημα στην καριέρα μου που έμεινα εκτός δράσης, όμως αυτή η δύσκολη περίοδος, ανήκει στο παρελθόν, αισθάνομαι καλά κι ελπίζω μέρα με τη μέρα να είμαι όλο και καλύτερα», ήταν τα λόγια του.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ντέμης Νικολαΐδης «Τρία πράγματα για τα οποία αισθάνομαι περήφανος που έχω κάνει ως παίκτης ή ως πρόεδρος» (vid)

Αλμέιδα: «Κρατάω την αντίδραση, την ομαδική δουλειά και την πνευματική δύναμη»

Η Καρολίν Γκαρσία απέκλεισε την Γκοφ στο Μiami Open

Αφήστε ένα σχόλιο