AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπακασέτας: Οι όροι του μυθικού deal Παναθηναϊκού

[ad_1]

Αναλυτικα τα ποσά που θα δαπανήσει ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα.

Από το πρωί της Τετάρτης, το Gazzetta και σας ενημέρωσε για την συμφωνία του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα από την Τραμπζονσπόρ. Μία είδηση, η οποία όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, έχει προκαλέσει μεγάλη ικανοποίηση στους φίλους του «τριφυλλιού» και όχι άδικα…

Βλέπετε, ο 30χρονος μέσος είναι σε καλή ηλικία, έχει αγωνιστικά στοιχεία που λείπουν από τους «πράσινους», είναι αρχηγός της εθνικής, προέρχεται από εξαιρετικές σεζόν και για την απόκτησή του είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον ουκ ολίγες ομάδες.

Η συμφωνία με Τραμπζονσπορ για Μπακασέτα

Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν σε επικοινωνία με την Τραμπζονσπόρ, έχοντας καταφέρει να εξασφαλίσουν το προφορικό ΟΚ για την παραχώρηση του παίκτη. Έμενε όμως η συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή…

Σε αυτό το κομμάτι υπήρχε μία απόσταση στο οικονομικό, η οποία αποφασίστηκε από τους «πράσινους» να καλυφθεί. Για αυτό και έγινε το έκτακτο ταξίδι την Τρίτη το βράδυ στην Τραπεζούντα, όπου οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν με τον ίδιο τον Τάσο Μπακασέτα.

Τα χρήματα της συμφωνίας

Εκεί λοιπόν οι δύο πλευρές, τα βρήκαν για ένα μυθικό συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με χρονικό ορίζοντας το καλοκαίρι του 2026. Η συνολική αξία του συμβολαίου θα αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια, με τον ίδιο τον παίκτη να παίρνει παραπάνω από 1,5 εκατομμύριο για κάθε χρονιά.

Πλέον μένει να δούμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ολυμπιακός: Μετά τους 4.000 και πλέον οπαδούς του στο Λονδίνο θα έχει δυναμική στήριξη και στην Τρίπολη (vids)

ΟΦΗ: Έμφαση σε κυκλοφορία και τακτική ο Μελ ενόψει Ατρόμητου

Ξάφνιασε τους πάντες: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το «A Quiet Place» και είναι ανατριχιαστικό (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο