AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Μετά τους 4.000 και πλέον οπαδούς του στο Λονδίνο θα έχει δυναμική στήριξη και στην Τρίπολη (vids)

[ad_1]

Για δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας ματς ο Ολυμπιακός θα έχει φοβερή στήριξη από τον κόσμο του και αυτό θα γίνει ως προς το ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Στο Λονδίνο ο κόσμος του Ολυμπιακού έκανε αισθητή την παρουσία του και για ακόμα μία φορά έδειξε το πώς είναι μία ιδανική εξέδρα για μία ομάδα μακριά από το γήπεδό της. Πάνω από 4.000 κόσμος ταξίδεψε στην Αγγλία για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ και ενώ υπήρξε πορεία των οπαδών των Πειραιωτών στους δρόμους του Λονδίνου και έως το London Stadium.

Ήταν τόσος ο κόσμος στο γήπεδο της Γουέστ Χαμ από μεριάς του Ολυμπιακού, που τοποθετήθηκε σε αρκετές Θύρες στο γήπεδο. Μάλιστα εάν ήταν εφικτό οι φίλαθλοι των Πειραιωτών θα έπαιρναν ακόμα και πάνω από 5.500 εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Τώρα στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός θα νιώσει ξανά μέσα σε ένα διάστημα λίγων ημερών το πώς είναι να έχει τον κόσμο του για τα καλά στο πλευρό του σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Στον αγώνα με τον Αστέρα οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να έχουν 4.000 φιλάθλους τους στο γήπεδο σε ένα σημαντικό παιχνίδι για το Πρωτάθλημα, ειδικά μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή (σε έναν αγώνα όπου οι οπαδοί των Πειραιωτών γέμισαν το Καραϊσκάκη ξανά).


[ad_2]

Source link

Related posts

Η Γλυφάδα, μέσω… Χίου, επέστρεψε στην κορυφή στον Όμιλο G2

ΑΕΚ Λάρνακας: Από το -10 της 10ης αγωνιστικής κοντά στην υλοποίηση του ονείρου

Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στην 19η αγωνιστική

Αφήστε ένα σχόλιο