AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπράιτον – Άρσεναλ 0-3: Τριάρα στο… ρελαντί και επιστροφή στην κορυφή!

[ad_1]

Μια κυρίαρχη Άρσεναλ σε όλα τα σημεία του γηπέδου δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Μπράιτον, επικράτησε άνετα 3-0 και επέστρεψε έστω και προσωρινά στην κορυφή της Premier League.

Με τη φόρμα του 2024 έμοιαζε αναπόφευκτο πως η Άρσεναλ κάποια στιγμή θα πατούσε ξανά στην κορυφή… Οι Gunners δεν καταλαβαίνουν από έδρες – παγίδες και ποιοτικούς αντιπάλους, με την απόδοση που έπιασαν κόντρα στη Μπράιτον να αποδεικνύει του λόγου του αληθές. Με κυριαρχική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Άρσεναλ πήρε τη νίκη με 3-0 και πέρασε ξανά στην πρώτη θέση, αλλά με ματς περισσότερο από τη Λίβερπουλ.

Περισσότερα σε λίγο…

Μπράιτον (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Φερμπρούχεν, Λάμπτεϊ, Βαν Χεκ, Ντανκ, Εστουπινιάν, Γκρος, Μπαλέμπα, Ενσίσο (64΄Ζοάο Πέδρο), Μόντερ (64΄Μπουονανότε), Αντιγκρά, Ουέλμπεκ (76΄Φατί)

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ραγιά, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο (72΄Τομιγιάσου), Ζορζίνιο, Όντεγκααρντ (90΄Βιέιρα), Ράις, Σάκα (64΄Μαρτινέλι), Γκάμπριελ Ζεσούς (64΄Τροσάρ), Χάβερτς (90΄Ενκέτια)

[ad_2]

Source link

Related posts

Μπακς-Κλίπερς 113-106: Με ανατροπή και Λίλαρντ τα «Ελάφια» (vid)

Πατέρας του 18χρονου για Ρέντη: «Η κακιά η ώρα το έμπλεξε το παιδί μου, μας πήραν και μας απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν» (vid)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τελειώνει ο Στιβ Κούπερ, φαβορί Λοπετέγκι και Μάρκο Σίλβα!

Αφήστε ένα σχόλιο