AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Νάπολι: Το πούλμαν έφυγε από τη Ρώμη πριν τη συνέντευξη Τύπου και ο Ματσάρι γύρισε με ταξί

[ad_1]

Το πούλμαν της Νάπολι έφυγε από τη Ρώμη χωρίς να περιμένει τον Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος μετά τη συνέντευξη Τύπου αποχώρησε με ταξί.

Η Νάπολι ηττήθηκε με 2-0 από τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το «Ολίμπικο». Η δεύτερη θητεία του Βάλτερ Ματσάρι δεν πηγαίνει καλά μέχρι στιγμής, καθώς μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα ντέρμπι της Serie A (1-0 από τη Γιουβέντους, 0-3 από την Ίντερ) και έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό από το Coppa Italia κόντρα στη Φροζινόνε, μέσα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Σαν να μην έφταναν τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ο έμπειρος προπονητής θα στερηθεί στο επόμενο ματς με τη Μόντσα τα 2/3 της βασικής επιθετικής του γραμμής, καθώς αποβλήθηκαν ο Πολιτάνο και ο Οσιμέν. Η βραδιά του Ματσάρι είχε και «κερασάκι», καθώς άργησε στη συνέντευξη Τύπου και το πούλμαν της ομάδας έφυγε χωρίς τον προπονητή!

Αφού ο έμπειρος κόουτς τελείωσε τις υποχρεώσεις του στο «Ολίμπικο» αποχώρησε από τη Ρώμη με ταξί. Άξιο αναφοράς πως η ιταλική πρωτεύουσα απέχει από τη Νάπολη περίπου 230 χιλιόμετρα. Όχι και η καλύτερη βραδιά του Ματσάρι


[ad_2]

Source link

Related posts

Στίβος: Καμπ… Ελλήνων στη Νότια Αφρική, προετοιμασία για Τζένγκο και Φραντζεσκάκη

Συγκλονίζουν οι γονείς της Έμμας μετά την καταδίκη του 27χρονου οδηγού: «Δικαίωση, αλλά το παιδί μας «δεν γυρίζει πίσω»

Μανωλάς: Η Σαλερνιτάνα περιμένει την απάντηση του Μανωλά μέχρι τη Δευτέρα

Αφήστε ένα σχόλιο