AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Στίβος: Καμπ… Ελλήνων στη Νότια Αφρική, προετοιμασία για Τζένγκο και Φραντζεσκάκη

[ad_1]

Τρία γκρουπ Ελλήνων πρωταθλητών θα συγκεντρωθούν στη Νότια Αφρική τον Δεκέμβριο για προετοιμασία εν όψει του απαιτητικού 2024.

Η Νότια Αφρική αποτελεί σταθερή επιλογή για προετοιμασία αρκετών αθλητών και αθλητριών του στίβου καθώς το κλίμα της είναι κατάλληλο για καλές προπονήσεις. Έτσι, ο Γιώργος Πομάσκι είχε αποφασίσει πως εκεί θα πραγματοποιήσει το τρίτο μέρος της προετοιμασίας του ο αθλητής του και χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου. Στο ίδιο μέρος, όμως, θα βρεθούν και άλλοι Έλληνες πρωταθλητές.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, Ελίνα Τζένγκο, θα κάνει επίσης το πολύωρο αυτό ταξίδι για τη Νότια Αφρική τον Δεκέμβριο ώστε να βγάλει εκεί ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της εν όψει της σεζόν που ακολουθεί και αναμένεται αρκετά απαιτητική. Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ, που την περασένη χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ23 ενώ αγωνίστηκε και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, νωρίτερα να βρεθεί και στην Κύπρο για προετοιμασία.

Το ίδιο διάστημα στην αφρικανική χώρα θα βρεθεί και ο πρωταθλητής της σφυροβολίας, Χρήστος Φραντζεσκάκης. Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη θα περάσει πρώτα σχεδόν ολόκληρο τον Νοέμβριο στην Κύπρο και έπειτα θα βρεθεί στη Νότια Αφρική για περίπου 25 μέρες. Ο Φραντζεσκάκης την περασμένη χρονιά δεν έκανε τις εμφανίσεις που θα ήθελε καθώς ένα πρόβλημα υγείας τον είχε αφήσει πίσω όμως ξεκινά για το 2024 με πολλή διάθεση για μεγάλες βολές.

[ad_2]

Source link

Related posts

Μπάγερν Μονάχου: Πληρώνει ένα… κάρο λεφτά και παίρνει τον αθλητικό διευθυντή της Λειψίας

Ανόρθωση, Οκκάς: «Όταν κλήθηκα να αναλάβω δεν προβληματίστηκα, ήταν κάτι που ονειρευόμουν»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι διαφορετικός από τους άλλους»

Αφήστε ένα σχόλιο