AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Νέα βιώσιμη συσκευασία που ενισχύει τη μακροζωία των μανιταριών

[ad_1]

Η ζήτηση για μανιτάρια ολοένα και αυξάνεται στις μέρες μας. Ωστόσο, τα μανιτάρια έχουν πολύ μικρή διάρκεια ζωής. Οι καλλιεργητές και οι αποστολείς παλεύουν συνεχώς με αυτές τις προκλήσεις, προσπαθώντας να βελτιώσουν τις δυνατότητες αποθήκευσης μανιταριών και να περιορίσουν τις απώλειες.

Η συσκευασία MAP της StePacPPC είναι η πλέον κατάλληλη για τη συντήρηση μανιταριών

Η τελευταία δημιουργία της StePacPPC έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διατηρεί τη φρεσκάδα των ολόκληρων και κομμένων μανιταριών. Οι προσαρμοσμένες μεμβράνες επιβραδύνουν σημαντικά την αποσύνθεση και μειώνουν την απώλεια βάρους, διατηρώντας την υφή, τη διατροφή και τη γεύση, μειώνοντας έτσι αποτελεσματικά μια σημαντική ποσότητα απωλειών και κόστους.

Ο υψηλός ρυθμός μετάδοσης υδρατμών των μεμβρανών StePacPPC, σε συνδυασμό με τις προσαρμοσμένες ιδιότητες τροποποιημένης ατμόσφαιρας, έχουν αποδειχθεί ιδανικές για τη διατήρηση της ποιότητας των μανιταριών, επιβραδύνοντας τη γήρανση, μειώνοντας την αφυδάτωση και αποβάλλοντας την υπερβολική υγρασία από τη συσκευασία.

Οι συσκευασίες αυτές κερδίζουν ήδη δυναμική στη Βόρεια Αμερική, όπου διατηρούν την ποιότητα των μανιταριών σε άριστες συνθήκες για καταστήματα τροφίμων, όπως εστιατόρια και ξενοδοχεία.

[ad_2]

Source link

Related posts

Στους τρεις κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα για το 2024 η JTI Hellas

Καταλυτικό ρόλο θα παίξει η φυτοπροστασία και στη νέα πράσινη, ψηφιακή εποχή

Πολιτισμικές αναφορές και γεύση διαμορφώνουν τις προτιμήσεις των καταναλωτών για φυτικά υποκατάστατα γάλακτος

Αφήστε ένα σχόλιο