AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Ντόρα Μπακογιάννη υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων: «Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών δεν έχουν σήμερα δικαιώματα»

[ad_1]

Για μια σειρά θεμάτων μίλησε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο». Από την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Πέμπτη, αλλά και για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, για το οποίο η κ. Μπακογιάννη δήλωσε υπέρ.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα συζητηθεί τη Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής όπως και τον ΣΥΡΙΖΑ και τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Η Ντόρα Μπακογιάνη, σημείωσε ότι είναι υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών εξηγώντας ότι: «Ξεκινώντας για τα ομόφυλα ζευγάρια, αντιλαμβάνομαι και σέβομαι όλες τις αντιδράσεις που υπάρχουν, και είναι ένα θέμα το οποίο άπτεται της ζωής των ανθρώπων και έχει διαφορετικές προσεγγίσεις. Εγώ ανήκω στην κατηγορία των εξαιρετικά παραδοσιακών ανθρώπων και έχω την οικογένεια πάνω από όλα. Η πραγματικότητα όμως λέει ότι σήμερα, δεν υπάρχου μόνο οι πυρηνικές οικογένειες ή παραδοσιακές. Υπάρχουν οι μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες που τα παιδιά είναι παιδιά χωρισμένων γονιών, και υπάρχουν και παιδιά ομόφυλων ζευγαριών. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά έχουν δικαιώματα. Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών δεν έχουν δικαιώματα. Αν είσαι παιδί ομόφυλου ζευγαριού, είσαι βιολογικό παιδί του ενός ή του άλλου, άρα αναγνωρίζεσαι ως βιολογικό παιδί του ενός μόνο και ας είναι το ζευγάρι το οποίο μεγαλώνει το παιδί, έστω και αν μας «ξενίζει» το είδος του ζευγαριού. Αν ο μη γένοιτο πεθάνει ο βιολογικός γονέας, το παιδί αυτό πηγαίνει στην πρόνοια, δεν έχει δικαίωμα να μείνει με τον άλλο γονιό, να τον κληρονομήσει, να πάρει τη διατροφή σε περίπτωση διαζυγίου. Τα παιδάκια αυτά σήμερα είναι αδικημένα από τον νόμο. Πρέπει να τα προστατεύσουμε γιατί αυτό καθεαυτό το σύμφωνο συμβίωσης έχει δώσει τα δικαιώματα στο ζευγάρι. Αυτοί που δεν έχουν δικαιώματα είναι τα παιδάκια. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό το θέμα γιατί η πολιτική είναι εδώ για να δίνει λύσεις σε προβλήματα υπαρκτά».

[ad_2]

Related posts

Τι θα γίνει τελικά με την στέγαση του Καλλιτεχνικού Σχολείου Μεσολογγίου;

aitoloakarnanianews

14/2: Τι λέει το εορτολόγιο για τον Άγιο Βαλεντίνο

aitoloakarnanianews

Πανελλαδικές: Στη δημοσιότητα οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής 2024

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο