AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Οι σκληρές αλήθειες του μεσοβδόμαδου μεθυσιού

[ad_1]

Σε όλους έχει συμβεί. Πηγαίνεις για ένα ποτό μετά από την δουλειά, για να χαλαρώσεις. Το ένα ποτό γίνεται πέντε και το επόμενο πρωί σε βρίσκει να συνειδητοποιείς ότι αλήθεια δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι που λέγεται “το χανγκόβερ γίνεται χειρότερο με την ηλικία”.

Για να μην σου ξανασυμβεί λοιπόν, και να μην ξανασυμβεί ούτε σε εμάς, αυτή είναι μια λίστα που μπορείς να κοιτάς όποτε αναρωτιέσαι αν αξίζει να βγεις για ένα χαλαρό ποτάκι Τετάρτη βράδυ.

Συγγνώμη.

Ο κύκλος των ενοχών
Κάπου μέσα στην ευτυχία των πολλών ποτηριών κρύβεται κι ένα στρες της καθημερινότητας που περιμένει να χτυπήσει την χειρότερη στιγμή: Στην τουαλέτα του μπαρ, στο ταξί για το σπίτι. Όλο και κάτι θα έπρεπε να έχεις κάνει διαφορετικά, κι αυτό είναι επειδή ο εγκέφαλός σου με αλκοόλ δεν ξέρει τι θέλει. Άρα δεν πρέπει να τον ακούς. Αλλά έχεις πιει κι εσύ αλκοόλ, και ποιος σου λέει εν τέλει την αλήθεια; Γιατί το κάνεις αυτό και γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;
Ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρουμε.

Έπλυνες τα δόντια σου;
Συμβαίνει, σε πολλούς ανθρώπους. Και μετά ξυπνάς με την αναπνοή σου ξερή και στυφή, και θυμάσαι τον οδοντίατρό σου να σε ρωτάει “Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα;” κι εσύ να ντρέπεσαι να χαμογελάσεις αμήχανα.

Η πρωινή τουαλέτα
Είναι απαίσια. Είναι επίπονη και σε κάνει να μισείς την καλή διάθεση που είσαι σίγουρος ότι είχες χθες. Επειδή σίγουρα δεν βρίσκεται τώρα στην τουαλέτα σου, το μόνο που βρίσκεται είναι ο δαίμονας. Τουλάχιστον, μπορείς να κάνεις ένα μπάνιο και να τον ξορκίσεις, σωστά;

Οι πιθανότητες να ξαναζήσεις όλο τον κύκλο των ενοχών στο ντους
Σε fast forward, αλλά πιο δραματικό επειδή σε χτυπάει το νερό. Όπως ξεπλένει την χθεσινή νύχτα από πάνω σου, νιώθεις τα νύχια της να προσπαθούν να κρατηθούν από το δέρμα σου. Οπότε, ναι, ό,τι είπαμε μέχρι τώρα στο κείμενο, απλά πιο emo. Και όλα αυτά αν προλάβεις να κάνεις ντους.

Οι πιθανότητες να μην προλάβεις να κάνεις ντους
Θα περπατάς όλη την ημέρα νιώθοντας μπαγιάτικος. Οι υπόλοιποι θα βλέπουν το αποτέλεσμα και αν είναι ευγενικοί δεν θα πούνε κάτι. Εσύ θα νιώθεις την μυρωδιά σου να χειροτερεύει και δεν θα μπορείς να κάνεις κάτι επειδή είσαι στην δουλειά.

Οι πιθανότητες να τινάξεις στον αέρα την υπόλοιπη εβδομάδα σου
Όπως είπαμε, το χανγκόβερ γίνεται χειρότερο με την ηλικία. Που σημαίνει ότι η παραγωγικότητά σου την επόμενη μέρα δεν θα είναι και στα καλύτερά της. Εκτός κι αν πιέσεις υπερβολικά τον εαυτό σου, και μετά κρασάρεις το βράδυ. Από όπου και να το πιάσεις, κάπου θα χαλάει. Και όλο αυτό σε βάζει σε κίνδυνο να παίζεις – στην καλύτερη – τον ζογκλέρ με τις ισορροπίες της εβδομάδας σου.


[ad_2]

Source link

Related posts

79,1% των νέων λέει ναι στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Πώς καθαρίζονται σωστά το τηλεχειριστήριο και το πληκτρολόγιο

Πόσα είναι τελικά όλα τα ελληνικά νησιά;

Αφήστε ένα σχόλιο