AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ομόνοια: Να μειώσει στο -4 από την κορυφή στο ντεμπούτο Ρεγκντάλ!

[ad_1]

Στο ντεμπούτο του Ρεγκντάλ στις 18:00 στο ΓΣΠ την Δόξα (Primetel/Gazzeta) η Ομόνοια έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη με σκοπό να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στο -4.

Στο ντεμπούτο του Ρεγκντάλ, η Ομόνοια θέλει να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του ΑΠΟΕΛ. Αφενός γιατί είναι πολύ σημαντικό να αδράξει την ευκαιρία και να μειώσει στο -4 από την 1η θέση και αφετέρου, γιατί είναι επίσης άκρως σημαντικό και θα έχει πολλαπλά οφέλη ένα νικηφόρο ξεκίνημα για τον νέο κόουτς. Καλείται να βελτιώνει καθημερινά την ομάδα, αλλά εν μέσω νικών και αυτό είναι ότι πιο δύσκολο. Δεν έχει ωστόσο άλλη επιλογή, ούτε και περιθώρια και ο πρώτος που το γνωρίζει είναι ο ίδιος ο Νορβηγός.
Για να τα καταφέρει, πρέπει οι ποδοσφαιριστές έστω με 2 προπονήσεις να παρουσιαστούν βελτιωμένοι, με στόχο την προσήλωση σε αυτά που θα ζητήσει, αποτελεσματικοί και κυρίως να μην δώσουν δικαιώματα στον αντίπαλο. Ο οποίος παρουσιάζεται ανεβασμένος, με πολύ καλή αντίληψη στο τακτικό κομμάτι με Πετράκη και σε πολύ καλύτερη ψυχολογία, απόρροια των επιτυχιών με Άρη και Πάφο. Έχει ξαναμπεί σε τροχιά διεκδίκησης παραμονής και παλεύει κάθε βαθμό.
Τα δεδομένα της Δόξας δεν αλλάζουν κάτι, σε ότι αφορά τον στόχο εκ των ων ουκ άνευ για το «τριφύλλι», ήτοι οι 3εις βαθμοί.

Δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα ο Νορβηγός τεχνικός, άλλωστε αυτό ανέφερε και ο ίδιος στη διάρκεια της παρουσίασης του. Όμως κάποιες πινελιές σίγουρα θα προσπαθήσει να βάλει και δη στον τρόπο που επιτίθεται η ομάδα, με πλάτος στο χορτάρι και μεγαλύτερη συμμετοχή των ακραίων μπακ, καθώς και πως να είναι κοντινές οι αποστάσεις και η ομάδα συμπαγής, για να μην είναι ευάλωτη στο αμυντικό transition.
Ίσως δούμε 2-3 νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, με τον ίδιο σχηματισμό, αλλά με καλύτερη διάθεση, περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο σωστή λειτουργία και ισορροπία. Επέστρεψε στην αποστολή ο Φαμπιάνο και είναι πιθανό να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, σε ετοιμότητα ο Παπαστυλιανού αν κληθεί να παραμείνει στο αρχικό σχήμα. Στο κέντρο της άμυνας οι Κουλιμπαλί και ΛανγκΠαναγιώτου), στα άκρα οι Μάθιους και Λέζιακς (γνωρίζονται καλά από την κοινή παρουσία τους στη Βαλερένγκα και θα προσπαθήσει να τον ανεβάσει), στη μεσαία γραμμή Κούσουλος ή Μπασιρού, Χάμπος και Μπέζους. Στην επίθεση, στα «φτερά», Λοΐζου και Σίμιτς και στην κορυφή ο Κακουλλής.

Θα απουσιάζουν οι διεθνείς Σεμέδο, Ουζόχο, Ανσαριφάρντ και Κασάμα, όπως επίσης οι τραυματίες Μίλετιτς και Κυριακίδης.
Παρά την απογοήτευση του και τις κακές καιρικές συνθήκες, ο κόσμος θα είναι και σήμερα στις εξέδρες του ΓΣΠ, ενώ η χθεσινή ήττα του ΑΠΟΕΛ λογικά θα προσελκύσει και περισσότερους.

ΑΓ

omonoia

[ad_2]

Source link

Related posts

A1 πόλο: Οριστικά πρώτη η Βουλιαγμένη στον Β’ όμιλο

Λιονέλ Μέσι: Ο Αργεντινός αποκάλυψε το αγαπημένο γκολ της καριέρας του (vid)

Η κόντρα που ονειρεύεται κάθε αγρότης (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο