AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ο Άγγελος προσπαθεί να μεταπείσει τον Μάκη για τη Λίνα



Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Το Ναυάγιο συνεχίζεται ακόμη πιο συναρπαστικό σαρώνοντας την τηλεθέαση σε κάθε προβολή του. Οι εξελίξεις που έρχονται μάλιστα στη σειρά του Mega με τη Λίνα και τον Μάκη, το αγαπημένο ζευγάρι των φανς, καθηλώνουν.

Από τότε που ο Μάκης έμαθε για τον αρραβώνα της Λίνας δε θέλει ούτε να της μιλήσει. Η Λίνα είναι απεγνωσμένη καθώς δεν έχει καταφέρει να του εξηγήσει την πλευρά της για αυτόν τον αρραβώνα. Για καλή της τύχη όμως ο Άγγελος προτίθεται να βοηθήσει καθώς ξέρει το δυνατό έρωτα που ενώνει αυτούς τους δύο.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος προσπαθεί να βοηθήσει τη Λίνα

Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να σκοτώσει τον Μάριο αλλά το σχέδιό της δεν πάει όπως το περίμενε. Η αλλόκοτη συμπεριφορά της γεμίζει τον Βασίλη με υποψίες. Η Ειρήνη συναντά τον Πέτρο για να του εξηγήσει γιατί δέχτηκε την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, αλλά λιποθυμά στα χέρια του.

Ο Άγγελος προσπαθεί να μεταπείσει τον Μάκη να μιλήσει με τη Λίνα και να τα ξαναβρούν. Η Λαμπρινή αναθέτει μια αποστολή στον Στελή, ο οποίος αναχωρεί για την Αθήνα. Ο Παντελίδης υποψιάζεται πως η Αλίκη έχει αλλάξει στρατόπεδο και καταστρώνει ένα σχέδιο για να την παγιδέψει. Ο Τρύφωνας γνωρίζεται με τον Πέτρο και μια συμπάθεια γεννιέται. Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος, όταν ο Τρύφωνας τον προσκαλέσει στον γάμο της Ειρήνης;

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο δικηγόρος εκβιάζει τον Ιπποκράτη για να φιμώσει την Ειρήνη

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος ενοχλείται από το ενδιαφέρον της Αλεξάνδρας για το Κιάρι

Survivor Στατιστικά 23/1: Ασημίνα και Φάνης τους «καταπίνουν» όλους – Ποιοι είναι στον πάτο

Source link

Related posts

Μπερδεμένο το Twitter με το φαντασμαγορικό υπερθέαμα στο Ντουμπάι: «Όλα δείχνουν ότι είναι CGI» (vid)

Μπράιτον: Η ρήτρα που θα έχει ο Ντε Τσέρμπι για το φετινό καλοκαίρι

Νέα Σαλαμίνα: Παίζει με Οθέλλο σκέφτεται… Πάφο και πρόκριση

Αφήστε ένα σχόλιο