AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αγρινίου στις έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι

[ad_1]

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αγρινίου στις έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι


Έχει ενεργοποιηθεί ο κυνηγετικός σύλλογος Αγρινίου και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή και θα πάρουν μέρος στις έρευνες”, έκανε γνωστό ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στο Mega για την εξέλιξη της έρευνας εντοπισμού του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 31χρονου Μπάμπη καθώς οι έρευνες με drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες στην περιοχή του αεροδρομίου στο Μεσολόγγι, απέβησαν άκαρπες.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών συνεχίζει να βρίσκεται ο 50χρονος κρεοπώλης, που ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον 31χρονο ενώ ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αν και ο 50χρονος έχει εξαφανίσει του έντονους διάλογους που είχε με τον 31χρονο, φαίνεται πως εκείνος ήταν που κάλεσε τον Μπάμπη το μοιραίο βράδυ στο τηλέφωνο και όχι ο αγνοούμενος.

“Μπορεί να μη βρεθεί ποτέ η σορός”

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στο Mega για την εξέλιξη της έρευνας εντοπισμού του 31χρονου Μπάμπη. “Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή γεωλογικά. Το αντλιοστάσιο ερευνήθηκε από μεγάλη ομάδα. Μια σορός, στατιστικά, όσο και αν ερευνηθεί το σημείο, μπορεί να βρεθεί και τυχαία, έχοντας μελετήσει και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο άνθρωπος που είναι στο “κάδρο” τα γνώριζε πολύ καλά γιατί είναι άνθρωπος της περιοχής.

 

 

 


[ad_2]

Related posts

Νίκος Καραπάνος: Ισχυρίζεται ότι είναι δεύτερος στον α΄ γύρο των εκλογών στο Μεσολόγγι – “Πλώρη” για Εκλογοδικείο

aitoloakarnanianews

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε ο Δήμος Μεσολογγίου (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: «Ετοιμάζονται χειροπέδες και για άλλο άτομο» -Ψάχνει μόνη της τον Μπάμπη η οικογένειά του

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο