AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Ο Σωκράτης Κωστίκογλου στο «Δυτικά FM 92.8» για τον ΣΕΕΔΑ: Να συγχρονίσουμε τα βήματά μας με τις εξελίξεις (ηχητικό)

[ad_1]

Ο Σωκράτης Κωστίκογλου στο «Δυτικά FM 92.8» για τον ΣΕΕΔΑ: Να συγχρονίσουμε τα βήματά μας με τις εξελίξεις (ηχητικό)


Τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε ο Σύλλογος Εμπόρων & Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου (ΣΕΕΔΑ) ανέλυσε μιλώντας στο «Δυτικά FM 92,8» και την εκπομπή της Δήμητρας Λαοπόδη, «Today News» ο πρόεδρος της προσωρινής Διοίκησης του νεοσύστατου εγχειρήματος, Σωκράτης Κωστίκογλου, μία ημέρα μετά την ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο.

Ο κ. Κωστίκογλου χωρίς να παραγνωρίζει την μακρά ιστορία και την προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, σημείωσε ότι τα προηγούμενα χρόνια εξαντλήθηκαν οι αντοχές εξαιτίας των εσωτερικών αντιπαραθέσεων που δημιουργήθηκαν και χαρακτήρισε την αλλαγή σελίδας, αναγκαστική επιλογή. Επεσήμανε δε την ανάγκη να συγχρονιστούν τα βήματα των έμπορων και όσων ασχολούνται με το επιχειρείν με τις εξελίξεις και παρουσίασε τους στόχους που έχουν τεθεί.

«Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε μια πιο ελκυστική αγορά, να ανταποδώσουμε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας καταναλωτών αλλά και αυτών της ευρύτερης περιοχής…», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κωστίκογλου στο «Δυτικά FM 92,8»:

 


[ad_2]

Related posts

«Θέρισε» και το Αγρίνιο η γρίπη – «Προ των πυλών» ο νέος κύκλος της

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο : Αποφυλακίστηκε ο 51χρονος επιχειρηματίας της εστίασης με την κοκαΐνη

aitoloakarnanianews

Κώστας Πιστιόλας: “Έχουμε πλήρη επίγνωση ποια είναι η ευθύνη μας έναντι των πολιτών”

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο