AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός κάλεσε την Κατερίνα Καινούριου live στο τηλέφωνό της

[ad_1]

Με τηλεφωνική παρέμβαση ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο 45χρονος από την Κορινθία προχώρησε σε διευκρινίσεις όσον αφορά τα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για την οικογένειά του.

Αναφορικά με τον χαρακτηρισμό της κατοικίας της οικογένειας ως «λαγούμι», ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης ανέφερε πως «Δε ζούσαν σε λαγούμι τα παιδιά, ζούσαν σε μια τροχοβίλα, ένα τροχόσπιτο, το μεγαλύτερο που υπάρχει σε κατασκευή, 7μετρο, το οποίο είχε φωτοβολταϊκά και δύο τουαλέτες».

«Η σπηλιά έχω εξηγήσει ότι ήταν μια εκκλησία. Όταν χτίζεις μία εκκλησία κάτω από τη γη, πρέπει να πάρεις άδεια από την οικεία Μητρόπολη. Εγώ επειδή είμαι παλαιοημερολογίτης όσον αφορά το θρησκευτικό κομμάτι, δεν μπορούσα να πάρω άδεια και γι’ αυτό την έκανα κάτω από τη γη», πρόσθεσε.

Για την αμοιβή του ως τηλεργαζόμενου επεσήμανε: «Εργάζομαι από πολύ μικρός σε πάρα πολλές εργασίες. Έπαιρνα 1000 ευρώ, έχω ένσημα και έχω δουλέψει και ένα χρόνο ως εκπαιδευτικός. Τα 1000 ευρώ πρέπει να υπολογίζονται στο κοινό ότι ήταν για να ταΐσουν και ζήσουν 8 στόματα, όχι εμένα. Δεν έπαιρνα κανένα επίδομα και κανένα άλλο βοήθημα».

Δείτε το απόσπασμα:


[ad_2]

Source link

Related posts

Τι να μην παραγγέλνεις στα εστιατόρια

Τσακωμός Μπιμπίλα- Τσιμτσιλή για το θάνατο της Ματούλας στον αέρα

«Επίσημη αργία του κράτους να γίνει η 17η Νοεμβρίου»

Αφήστε ένα σχόλιο