AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Πέθανε ο άνθρωπος που ζούσε για 72 χρόνια με σιδερένιο πνεύμονα

[ad_1]

Ο Πολ Αλεξάντερ, ο άνθρωπος που έζησε για περισσότερα από 70 χρόνια μέσα σε σιδερένιο πνεύμονα, πέθανε σε ηλικία 78 ετών.

Ο Πολ, που ζούσε στο Ντάλας του Τέξας, πέθανε τη Δευτέρα, χωρίς να παρέχονται περαιτέρω λεπτομέρειες. H είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τη φιλανθρωπική οργάνωση GoFundMe που έχει ως στόχο την ενίσχυση των δικαιωμάτων για άτομα με αναπηρία. Ο πολύ αγαπητός 78χρονος πέρασε μια ζωή στη συσκευή του σιδερένιου πνεύμονα μετά τη νόσησή του από πολιομυελίτιδα το 1952, -σε ηλικία 6 ετών- εξαιτίας της οποίας έμεινε παράλυτος από τον λαιμό και κάτω.

Ανίκανος να αναπνεύσει μόνος του, εξαρτιόταν από τη μηχανή για περισσότερο από επτά δεκαετίες, ακόμα και όταν εμφανίστηκαν νέες τεχνολογίες.

Παρά τους φυσικούς περιορισμούς του, ο Πολ πέτυχε πολλά ως συγγραφέας, δικηγόρος αφού κατάφερε να τελειώσει τη νομική και ενθουσιώδης ταξιδιώτης. Έγινε γνωστός παγκοσμίως για την αδιαπραγμάτευτη θετική του στάση απέναντι στη ζωή αλλά και το υπέροχο χαμόγελο του.

«Σε όλα αυτά τα χρόνια ο Πολ, πήγε στο κολλέγιο, έγινε δικηγόρος και συγγραφέας. Η ιστορία του ταξίδεψε παντού, εμπνέοντας ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ο Πολ θα μείνει αλησμόνητος. Πολ θα μας λείψεις, αλλά θα σε θυμόμαστε πάντα», ανάφερε η ανάρτηση της GoFundMe σχετικά με τον χαμό του Πολ.


[ad_2]

Source link

Related posts

Κι όμως, υπάρχει μέρος στη Γη που δεν έχει επίσημη ώρα

5 απολύτως απαραίτητα αντικείμενα για την είσοδο του σπιτιού σας!

12 απλές αλλαγές συμπεριφοράς που αντιμετωπίζουν την κατάθλιψη

Αφήστε ένα σχόλιο