AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παμλίδης: «Πρέπει να προβληματιστούμε γιατί περνάνε τα παιχνίδια και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω»

[ad_1]

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Παμλίδης μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα για να ανασάνει βαθμολογικά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας μετά την ήττα με 0-2 από τον Πανσερραϊκό και ο Παμλίδης μιλώντας στη NOVA υπογράμμισε:

«Ήταν μία ήττα εκτός προγράμματος σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς, προσπαθήσαμε να πιέσουμε για ένα γκολ, δεν τα καταφέραμε και ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ξέραμε εξ αρχής ότι στον δεύτερο γύρο θα είχαμε τους αντιπάλους με τον ίδιο στόχο στην έδρα μας, χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Πρέπει να προβληματιστούμε γιατί περνάνε τα παιχνίδια και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, έχουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και μετά μία τετράδα παιχνιδιών που πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Τα λόγια δεν συμβαδίζουμε με τις πράξεις μας, τελείωσαν οι δικαιολογίες, να βάλουμε το κεφάλι κάτω κοιτώντας τη συνέχεια που είναι πάρα πολύ πιεστική. Έτσι πως τα κάναμε, εμείς βάλαμε την ομάδα σε αυτή τη θέση και εμείς πρέπει να τη βγάλουμε».

[ad_2]

Source link

Related posts

Νάπολι: Το πούλμαν έφυγε από τη Ρώμη πριν τη συνέντευξη Τύπου και ο Ματσάρι γύρισε με ταξί

Νέο Skoda: Οι προσφορές για τον Απρίλιο

ΟΦΗ: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Τοράλ

Αφήστε ένα σχόλιο