AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παναθηναϊκός: Ο δανεικός στόπερ του Γενάρη και ο ορίζοντας επιστροφής του Πάλμερ-Μπράουν

[ad_1]

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αποκλειστικά στη δεξαμενή των δανεικών για να καλύψει το κενό του Χόρντουρ Μάγκνουσον ενώ η επιστροφή του Έρικ Πάλμερ Μπράουν δεν αναμένεται σύντομα.

Ο τραυματισμός του Χόρντουρ Μάγκνουσον που θα χάσει όλη την σεζόν, οδήγησε τον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό στην απόλυτα λογική απόφαση να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με έναν στόπερ, ώστε να συμπληρωθεί και πάλι η διαθέσιμη τετράδα στο κέντρο της άμυνας, μαζί με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, τον Τιν Γεντβάι και τον Έρικ Πάλμερ Μπράουν.

Το Τριφύλλι ψάχνει στην αγορά το ιδανικό προφίλ, έχοντας ρίξει αποκλειστικά το βάρος σε αναζήτηση δανεικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έρθει να δώσει πολύτιμες λύσεις μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Οι ”πράσινοι” εξάλλου διαθέτουν τρία ενεργά συμβόλαια σε αυτή την θέση(Σένκεφελντ 2025, Μάγκνουσον 2025, Μπράουν 2027) με παίκτες που υπολογίζουν και για την επόμενη χρονιά ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο παραμονής και του Γεντβάι, για τον οποίο υπάρχει ρεαλιστική οψιόν αγοράς από την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Από κει και πέρα και όσον αφορά την επιστροφή του Πάλμερ Μπράουν που παραμένει εκτός από τις 28 Σεπτεμβρίου και τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, ο Αμερικανός στόπερ δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος σύντομα.

Είναι πιθανό να χάσει τα περισσότερα παιχνίδια μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου(Άρης, Βιγιαρεάλ, ΟΦΗ, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Μακάμπι Χάιφα, Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα) και να επιστρέψει μετά τις γιορτές και πάλι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Υπενθυμίζουμε πως στο κέντρο της άμυνας μπορεί να αγωνιστεί ο Γουίλιαν Αράο αλλά και ο Κάρλος Ζέκα που ήταν η επιλογή του Σέρβου τεχνικού στο παιχνίδι με την Κηφισιά, όταν έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Γεντβάι.

[ad_2]

Source link

Related posts

Διεθνής μελέτη με ελληνική υπογραφή για το long covid: Τι μας προφυλάσσει

Ίντερ – Σαλερνιτάνα 4-0: «Πάτησε» τους ουραγούς και… εκτοξεύτηκε στο +10 (vid)

Suzuki V-Strom 800DE Djebel: Πάντρεμα τεχνολογίας και νοσταλγίας

Αφήστε ένα σχόλιο