AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παναθηναϊκός: Το Gazzetta με τους «πράσινους» στη Βαρκελώνη

[ad_1]

Το Gazzetta θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Παρασκευής (3/11, 21:30) στο Palau Blaugrana.

Μετά την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό και την απόκτηση του Κέντρικ Ναν, ο Παναθηναϊκός «κοιτάζει» την «επόμενη ημέρα» και δη την δύσκολη αποστολή που θα έχει στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Η «πράσινη» ΚΑΕ σε συνεργασία με το «Aktina Travel Group» δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να βρεθούν με την ομάδα σε 11 πτήσεις τσάρτερ τη φετινή σεζόν και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που θα κάνει στα ματς μακριά από το ΟΑΚΑ.

Το Gazzetta θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη και θα σας μεταφέρει ειδήσεις, ρεπορτάζ, οπτικοακουστικό υλικό και παρασκήνια από την παρουσία των «πρασίνων» στη μεγαλούπολη της Ισπανίας για το ματς της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ισχυρή Μπαρτσελόνα.

Να σημειωθεί ότι η πτήση για την Βαρκελώνη έγινε «sold out» μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ταξιδιού, όπως έχουν γίνει sold out και τα ταξίδια σε Βερολίνο και η «διπλή αγωνιστική» σε Βαλένθια και Βιτόρια.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν περιορισμένες θέσεις για το ταξίδι στη Λιόν ενόψει του αγώνα με την Βιλερμπάν (13-15/12), όπως επίσης και για την «διαβολοβδομάδα» που θα προηγηθεί τις παραμονές των Χριστουγέννων και πιο συγκεκριμένα για τα παιχνίδια με την Μονακό (20/12) και την Αρμάνι Μιλάνο (22/12).

  • Οι ενδιαφερόμενοι για τις πτήσεις τσάρτερ μπορούν να επικοινωνήσουν με το Aktina Travel Group. Τηλεφωνικά (Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-18.00) στα 2109002617, 2109002648 και 2109002651 ή μέσω mail στο [email protected].

[ad_2]

Source link

Related posts

Λαμπρόπουλος: «Βλέπω την Ελλάδα στα γήπεδα της Γερμανίας, μας πλήγωσε ότι χάναμε βαθμούς εκτός έδρας»

Τσέλσι: Θέλει να… πασάρει τον Λουκάκου στους Σαουδάραβες και αξιώνει 60 εκατ. ευρώ

Κύπελλο: Μέχρι τις 20 Γενάρη θα οριστικοποιηθεί η έδρα του τελικού, σκέψεις για αλλαγή στο format με τους μεγάλους του χρόνου

Αφήστε ένα σχόλιο