AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παναθηναϊκός: Τυπικό το θέμα της ανανέωσης του Κώτσιρα

[ad_1]

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Γιάννη Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό και η ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα χρόνια.

Μπορεί το συμβόλαιο του Γιάννη Κώτσιρα με τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, όμως ο Έλληνας άσος δεν πρόκειται να το… κουνήσει από το «Γ. Καλαφάτης», αφού βρίσκεται ένα βήμα από την ανανέωση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι».

Ο 31χρονος Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας των «πρασίνων» βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεών του με τους «πράσινους», σε σημείο που να μπορεί κανείς να πει πως μένει μόνο το τυπικό κομμάτι για να «σφραγιστεί» η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν στον Παναθηναϊκό από την έλευση του Φατίχ Τερίμ, αφού ανταποκρίθηκε πλήρως στον ρόλο αυτό του… πασπαρτού που του έδωσε ο Τούρκος τεχνικός για να καλύψει τις ανάγκες που προέκυπταν ανάλογα με το παιχνίδι και τους τραυματισμούς που υπήρχαν, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σ’ ένα υπεραπαραίτητο «πολυεργαλείο» για την ομάδα.

Φέτος, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» έχει πραγματοποιήσει 30 συμμετοχές, έχοντας δώσει μάλιστα και τέσσερις ασίστ στα 2.286 λεπτά που έχει αγωνιστεί.

[ad_2]

Source link

Related posts

Η θρυλική συνεργασία της Mazda με την Haribo

Παναθηναϊκός: Το Gazzetta με τους «πράσινους» στη Βαρκελώνη

ΑΕΚ: Κλήθηκε στην Εθνική Πολωνίας ο Σιμάνσκι

Αφήστε ένα σχόλιο