AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παναθηναϊκός: Υποδοχή από εκατοντάδες οπαδούς στο ΟΑΚΑ! (vid)

[ad_1]

Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού γνώρισαν την αποθέωση στο ΟΑΚΑ από εκατοντάδες οπαδούς του «τριφυλλιού» μετά τη νίκη στο Φάληρο!

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από το ντέρμπι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 54-66 και πλέον οδηγεί αήττητος την κούρσα στην Basket League, σημειώνοντας την πρώτη νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις έπειτα από τις δυο ήττες στον τελικό του Σούπερ Καπ και στην πρεμιέρα της EuroLeague.

Παράλληλα η ομάδα του Εργκίν Αταμάν υποχρέωσε τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη ήττα τους σε αγώνα κανονικής περιόδου έπειτα από 42 συνεχόμενες νίκες, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ντίνο Μήτογλου που έκανε ηγετική εμφάνιση. Μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο, εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να υποδεχούν τον Τούρκο προπονητή και τους παίκτες του «τριφυλλιού».

Οι φίλοι των «πράσινων» γιόρτασαν μαζί με την ομάδα τη νίκη επί του Ολυμπιακού, άναψαν καπνογόνα και φώναξαν συνθήματα ενώ ο Εργκίν Αταμάν έδειχνε τις γροθιές και χτύπαγε το παράθυρο!


[ad_2]

Source link

Related posts

Μπερδεμένο το Twitter με το φαντασμαγορικό υπερθέαμα στο Ντουμπάι: «Όλα δείχνουν ότι είναι CGI» (vid)

Παναθηναϊκός: «Η διαιτησία του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο είναι προκλητική και ακόμα πιο προκλητικό το VAR»

Ο Τζόκοβιτς σκόραρε στον Τσιτσιπά και πανηγύρισε αλά… Ρονάλντο (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο