AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΠΑΟΚ: «Δεν αξίζουν δάκρυα γι’ αυτή την ομάδα»

[ad_1]

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το «μήνυμα» για την επόμενη ημέρα στον Δικέφαλο, λίγο μετά τον αποκλεισμό που γνώρισε στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι έμεινε χθες (21/2) ο ΠΑΟΚ εκτός τελικού του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» επικράτησαν 6-5 στη σχετική επιμέρους διαδικασία.

Ο Δικέφαλος δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις της παράτασης και μετά αστόχησε σε τρία… matchball από τα 11 βήματα και έτσι έμεινε εκτός του final της διοργάνωσης.

Η ομάδα στο report της αναμέτρησης έδωσε, μεταξύ άλλων, το «σύνθημα» για την επόμενη ημέρα καθώς στο φινάλε του κειμένου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ένα ισχυρό πλήγμα, μια πικρή βραδιά στην Αθήνα για την ομάδα μας που έμεινε εκτός ενός στόχου. Δεν αξίζουν όμως δάκρυα γι’ αυτή την ομάδα, που τα έδωσε όλα για 130 λεπτά, κόντρα σε κάθε πιθανή αντιξοότητα, αλλά για κάποιες μικρές λεπτομέρειες έμεινε εκτός τελικού».

[ad_2]

Source link

Related posts

ΑΕ Ζακακίου – Εθνικός Άχνας 0-1: Με Καμπρέρα, το σύνολο του Σατσιά μένει ζωντανό για την παραμονή

Αυτή είναι η Aϊτάνα Λόπες: Tο μοντέλο που δημιουργήθηκε με Τεχνητή Νοημοσύνη και οι δημιουργοί του κερδίζουν 4.000 ευρώ τον μήνα

ΠΑΣ Γιάννινα: Μέσα Παμλίδης και Κιάκος, αμφίβολος ο Νάγκι ενόψει Ατρόμητου

Αφήστε ένα σχόλιο