AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΠΑΟΚ: Μπήκαν Α. Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης με την ομάδα ενόψει Ελσίνκι

[ad_1]

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα (11/12) και τέθηκαν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα της Πέμπτης (14/12) κόντρα στην Ελσίνκι.

Ύστερα από την παρουσία του Μπάμπα Ράχμαν σε κανονικούς ρυθμούς, που μπήκε από χτες στις προπονήσεις, σήμερα ήταν η σειρά των Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη να μπουν κι οι δύο στο πρόγραμμα της ομάδας.

«Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης προπονήθηκαν κανονικά, έτσι το ιατρικό δελτίο της ομάδας είναι πλέον λευκό κι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για τα επικείμενα παιχνίδια», σημειώνει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωσή της.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν μπροστά την αναμέτρηση με την Ελσίνκι για την τελευταία αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, που θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες της Τούμπας.

Για το λόγο αυτό η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα θα ξεκινήσει το πρωί της Τρίτης (12/12), με τις τιμές να ξεκινούν από τα 15 ευρώ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Τένις: Πρωταθλήτρια στο Ηράκλειο η Σακελλαρίδη, ήττα στο μονό για την Παπαμιχαήλ

Παναθηναϊκός: Το Gazzetta με τους «πράσινους» στη Βαρκελώνη

Error 404 | gazzetta.gr

Αφήστε ένα σχόλιο