AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παρτίζαν – Μονακό: Πολλά τα διαιτητικά λάθη σύμφωνα με το review της Euroleague

[ad_1]

Η Euroleague ανέλυσε τις φάσεις των του τελευταίου λεπτού που σήκωσαν πολύ ντόρο στο Παρτιζάν-Μονακό.

Η Παρτίζαν κατάφερε να επικρατήσει της Μονακό στην παράταση, σε ένα ματς που σήκωσε πολύ θόρυβο για τη διαιτησία, με τους Μονεγάσκους να έχουν αρκετά παράπονα. Η Euroleague μέσω του review της ανέλυσε όλα όσα έγιναν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρηση και στάθηκε στα λάθη που έγιναν.

Αναλυτικά το review της Euroleague

Με 49.3 δευτερόλεπτα για το τέλος ο Μοτιεγιούνας έχασε τρίποντο. Διεκδίκησαν δύο παίκτες το ριμπάουντ, ο Πάντερ και ο Μπράουν. Οι διαιτητές έδωσαν την κατοχή στην Παρτίζαν. Σωστό σφύριγμα.

Με 35.7 δευτερόλεπτα να απομένουν ο Ντοζίερ έκανε drive και υπήρχε επαφή με τον Μπλόσομγκειμ. Οι διαιτητές έδωσαν επιθετικό στον Ντοζίερ. Λάθος σφύριγμα. Οι διαιτητές ξαναείδαν τη φάση και είδαν ότι ο αμυντικός ήταν μέσα ημικύκλιο. Άρα άλλαξαν την απόφαση και ο Ντοζίερ κέρδισε δύο βολές. Σωστή απόφαση. Επίσης γύρισαν τον χρόνο στο 36.9.

Με 23.9 δευτερόλεπτα για το τέλος Μοτιεγιούνας μπαίνει στην restricted area και δημιουργεί επαφές με τον αντίπαλό του πριν σουτάρει. Αυτή είναι μια οριακή επαφή. Σωστό no call.

Στα 20.3 για το τέλος ο ΛεΝτέι έδωσε στον Πάντερ, εκείνος πάλι στον ΛεΝτέι και ο τελευταίος στον Ντόζιερ. Ο Ντόζιερ την έδωσε στον Σμάιλαγκιτς με 11 δευτερόλεπτα για το τέλος. Λάθος no call και οι διαιτητές θα έπρεπε να δώσουν παράβαση 8 δευτερολέπτων. Η κατοχή θα πήγαινε στη Μονακό με 12.3 για το τέλος.

Με 9.8 να απομένουν ο Μοτιεγιούνας είχε επαφή με τον Σμάιλαγκιτς και οι διαιτητές τον χρέωσαν με απλό φάουλ. Λάθος σφύριγμα. Μετά το instant replay οι διαιτητές είδαν τη φάση και θεώρησαν πως ο Μοτιεγιούνας δεν είχε πρόθεση για να παίξει τη μπάλα. Άρα αναβάθμισαν το φάουλ σε αντιαθλητικό. Σωστή απόφαση.

Με 1.2 δευτερόλεπτα για το τέλος, ο Ντοζίερ έκανε επαναφορά και ο Μοτιεγιούνας άγγιξε τη μπάλα, η οποία ξαναβγήκε.
Πριν την επαναφορά ο Λόιντ μάρκαρε τον ΛεΝτέι με δυο χέρια γύρω από το σώμα του. Ο Λεντέι θα έπρεπε να ρίξει βολή και η κατοχή στην Παρτίζαν. Λάθος no call

Επίσης υπήρχε επαφή στο πρόσωπο του Λόιντ με τους δύο παίκτες να πέφτουν στο παρκέ. Σωστό no call. Eξαιτίας της επαφής στο πρόσωπο, οι διαιτητές είδαν τη φάση στο instant replay και έκριναν πως δεν υπάρχει κάτι (act of violence), έτσι κράτησαν την απόφαση τους. Επίσης οι διαιτητές έκαναν μια διόρθωση στο χρόνομετρο, πηγαίνοντας το στο 1.1

[ad_2]

Source link

Related posts

Μπιμπίλας για τον θάνατο του Γεωργιάδη πάνω στη σκηνή του θεάτρου: «Ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν μέρος της παράστασης»

Αθανασίου: «Τελικός είναι κάθε ματς, δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια»

Κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια ο Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Ποιος θα πάρει την ευθύνη για τα δράματα που θα προκύψουν;»

Αφήστε ένα σχόλιο