AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Πληροφορίες για 9 κρούσματα λεπτοσπείρωσης σε στρατιωτικους

[ad_1]

Η μοναδική αγωνία των ηγεσιών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ είναι πως δεν θα δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε έχει σχέση με την καταστροφή στο Στεφανοβίκειο . Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα ελικόπτερα και τον τεχνικό εξοπλισμό που χάθηκε. Την ίδια τακτική ακολουθούν και για το προσωπικό το οποίο εξοντώνουν με απεριόριστη και χωρίς νόημα εργασία μέσα σε ένα άκρως επικίνδυνο για την υγεία τους περιβάλλον.

Πληροφορίες στις οποίες έχουν υποχρέωση να απαντήσουν οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ αναφέρουν ότι υπάρχουν ήδη 9 κρούσματα λεπτοσπείρωσης σε στρατιωτικούς που δούλευαν με βάρκες στο Στεφανοβίκειο . Οι δύο είναι πιο σοβαρά και όλοι νοσηλεύονται στο 401 ΓΣΝΑ κι όχι στη Λάρισα . Η μεταφορά στο 401 ΓΣΝΑ έχει να κάνει με τον έλεγχο της ενημέρωσης .

Το μόνο που μένει να ακούσουμε από ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ είναι ότι και τα κρούσματα λεπτοσπείρωσης εμπίπτουν στο…απόρρητο! Επειδή έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές πλέον καλό θα ήταν να σοβαρευτούν και να ενημερώσουν για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας έχει ενημερωθεί για αυτές τις εξελίξεις;

[ad_2]

Source link

Related posts

Το Ναυτικό των ΗΠΑ θέλει την επιτάχυνση του προγράμματος ναυπήγησης των φρεγατών «Constellation» και στρέφεται στη ρομποτική τεχνολογία

aitoloakarnanianews

Forbes: Το βρετανικό άρμα μάχης Challenger 2 δεν είναι κατάλληλο για την Ουκρανία

Αποφάσισαν πόλεμο στην Ευρώπη μέχρι το 2024 και βλέπουμε…

Αφήστε ένα σχόλιο