AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Προφυλακιστέος ο Νορβηγός που σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη (vid)

[ad_1]

Ο Νορβηγός στην απολογία του επικαλέστηκε μέθη και ψυχιατρικά προβλήματα.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος Νορβηγός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού και τον τραυματισμό του κουμπάρου του, μετά από καυγά σε μπυραρία στην Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/12). Η απολογία του διήρκησε περίπου μία ώρα και ανέφερε πως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει.

Επιπλέον, επικαλέστηκε ότι ήταν μεθυσμένος λόγω της κατανάλωσης μεγάλες ποσότητας αλκοόλ, ενώ ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

«Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω. Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω έναν εφιάλτη και έχω κακοποιηθεί. Μου έχουν επιτεθεί για την εμφάνισή μου, επειδή είμαι διαφορετικός. Θυμάμαι μόνο τον πανικό που είχα και ότι δέχτηκα κάποια χτυπήματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε. Το μαχαίρι του είχα επειδή το προηγούμενο διάστημα είχα δεχθεί επίθεση», ανέφερε μεταξύ άλλων στον τέταρτο τακτικό ανακριτή.

Μάλιστα, ζήτησε να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Με τον δικηγόρο του, Θοδωρή Καραγιάννη, να δηλώνει, μεταξύ άλλων, πώς ο 44χρονος υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης για χρόνια από τους ίδιους του τους γονείς.

[ad_2]

Source link

Related posts

Κορακάκης: «Ο Ατρόμητος θα το… γυρίσει, σύντομα θα έρθει άλλος προπονητής»

F1 – Αντιμέτωπος με το φάσμα του αποκλεισμού ο Πέρεζ

Μάντζιος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας αλλά μας αδίκησε και ο διαιτητής»

Αφήστε ένα σχόλιο