AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Στα καλύτερα τυριά του Τυροκόμου η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ Λέσβου

[ad_1]

Η πρώτη ύλη προέρχεται από περίπου 500 κτηνοτρόφους και συνεταιρισµούς του νησιού. Το τυροκοµείο της οικογένειας Ρόδου στα Χύδηρα Λέσβου πρωτολειτούργησε από τον παππού Θεοφάνη, το 1966. Η τρίτη γενιά της οικογένειας δηµιούργησε το 2006 µια νέα υπερσύγχρονη εγκατάσταση τηρώντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας διατηρώντας τις παραδοσιακές συνταγές και τις πατροπαράδοτες γεύσεις. Στην γκάµα των προϊόντων της Γαλακτοκοµικής Λέσβου ανήκουν, εκτός από τη Φέτα ΠΟΠ, το Λαδοτύρι Μυτιλήνης ΠΟΠ και το Κασέρι ΠΟΠ, αλλά και Κεφαλοτύρι, Μυζήθρα και Βούτυρο, τα οποία παίρνουν µέρος σε διεθνείς εκθέσεις, διατίθενται σε µεγάλες αλυσίδες και εξάγονται σε 16 χώρες.

[ad_2]

Source link

Related posts

Στο μικροσκόπιο του profi, 15 καλλιεργητές ρηχής επεξεργασίας για το 2024

Κοινοβούλιο και Συμβούλιο καταλήγουν σε προσωρινή συμφωνία περί προστασίας των φυτών

Κατά Στουρνάρα ΕΚΤ να κινηθεί ανεξάρτητα από Fed για μείωση επιτοκίων

Αφήστε ένα σχόλιο